Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy Hanım İle Yine Yeniden Muhteşem Bir Görüşme

selsino Çevrimdışı
6 Haz 2021
60
79
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar Sayın Forum Ahalisi,

Dün bir hafta aradan sonra @Daisy hanım ile tekrar görüşme şansına nail oldum. Hafta başında cumartesi günü için teyitleştik, iletişim yine gayet net ve kolaydı. Gönderilen mesajlara çok hızlı bir şekilde geri dönüş yapıyor. Hafta sonu @Daisy hanım ile görüşeceğim için hafta içi zaman geçmek bilmedi.

Cumartesi sabahı tekrardan teyitleştikten sonra yola çıktım. Geçen haftaki referans yazısında da bahsettiğim gibi ulaşım gayet kolay, toplu taşıma ile gidilebilir. @Daisy hanımın konumunun yakınlarında çok sayıda otopark mevcut, kendi aracınız ile de gidebilirsiniz fakat otoparkın kapanma saatini kesinlikle sorun çünkü bazı otoparklar 20:00'da kapanıyor.

@Daisy hanımın evine gittiğimde yine kapıyı muhteşem bir kıyafet ile açtı. Fiziği gerçekten çok güzel ve ne giyse üzerinde harika duruyor. Klasik temizlikten sonra oturduk ve ikramlar eşliğinde sohbet etmeye başladık. İkram ve kıyafet konusunda bana yaptığı jesti unutamam, çok güzeldi, buradan tekrardan teşekkür etmek istiyorum. Çok farklı konulardan konuştuk, konu yelpazesi çok geniş bir hanım(siyaset-bilim-tarih her konuda bilgi sahibi). Emin olun ondan çok şey öğreneceksiniz. Geçen haftaki referans yazımda belirttiklerimi tekrarlıyorum çok zeki bir kadın ve çok güçlü bir karakter. Benim kırmızı çizgimdir, kitap okuyor :) Üslubu ve hareketleri çok kibar ve samimi, cıvıl cıvıl bir kadın :) Evin içine girdiğiniz andan itibaren sadece siz varsınız, her isteğinizi eksiksiz yerine getiriyor.

Masaj konusuna geldiğimizde, diğer referanslardan da anlayabileceğiniz gibi harika bir masajı var. Duşta başlayan masaj kendi dekore ettiği 'cennetten bir köşe' diye tabir edilen odada devam ediyor. @Daisy hanım kendisinin özelleştirdiği ve uzmanlaştığı bir masajı uyguluyor, sonuç çok zevkli ve rahatlatıcı. Kesinlikle işini severek yapıyor ve bu karşıdakine çok geçiyor. Keyif alıyor ve keyif veriyor diyebilirim. Görüşmenin bitmesini ve yanından ayrılmayı hiç istemiyorsunuz çünkü böyle bir ilgiyi, alakayı ve güzelliği dışarıda bulamazsınız ;) Kendisi benim için çok özel bir insan, keşke çok daha uzun zamandır tanışıyor olsaydık :)

Sonuca gelecek olursak, kendisi harika bir insan. Kendine değer veren herkesin tanışması gerektiğini düşünüyorum. Önümüzdeki 5 hafta yurt dışında olacağım, geldiğimde bütün cumartesileri @Daisy hanımdan görüşme talep edeceğim:giggle: Planınızı ona göre yapın:LOL:

Her şey için çok teşekkür ederim ince ruhlu güzel kadın, çok özel bir insansın:giggle:
Görüşmek üzere

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

Celikhanyus Çevrimdışı
14 May 2020
338
641
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sizi ne kadar kıskandım anlatamam, yakın yol olsa sırf @Daisy için atlar uçağa gelirdim.

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili @selsino ; seninle tekrar birlikte olmak keyifliydi. Bir paylaşım daha yapmış olman beni onurlandırdı.
Güzel bakan gözlerinle yaratıcı cümleler yazmışsın, okurken mutlu oldum; herşeyi o kadar iyi özetlemişsin ki, tanıtım konuma kaynakça olarak link şeklinde yerleştirebilirim bu paylaşımı ... mesela yani 🤣
İşkolik ve başarı odaklı özel insan, selsino 🤣; işine olan tutkunun sana yüksek başarıyı getirmesi dileğiyle; gittiğin ülkede herşey gönlünce olsun;
Tekrar görüşmek ümidiyle ...
çok teşekkür ederim

🌼

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sizi ne kadar kıskandım anlatamam, yakın yol olsa sırf @Daisy için atlar uçağa gelirdim.
Sevgili Celikhanyus, uzaklardasın, ne güzel olurdu ortalarda bir yerde buluşsaydık... Atlantiğin ortasında Azor Adaları uyar mı🤣🤣🤣🤣
şaka bir yana, batı yarıküreden de yorumunu yaptın, teşekkür ederim
🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar