Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy hanım bir marka.

Berkay18292

Normal Üye
24 Eyl 2021
1
13
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forumdaşlar. Yaklaşık 1 ay önce daisy hanımdan randevu almak istedim. Kendisi bu isteğimi kırmadı ve kabul etti. Sizinle sesli iletişim kurarak detayları anlatıyor. Sonrasında ise gün belirliyorsunuz. Evi toplu taşımaya çok yakın. Araçla gidecekler için park biraz problem olabilir. Eve girince sizi gayet güzel bir şekilde karşılıyor. Sohbet ederken asla sıkılmıyor. Birçok konu hakkında sohbet edebiliyor. Özel anlara gelecek olursak gerçekten daisy bir marka. İlk önce sizi kendi elleriyle duşa götürüyor. Orda duş ile beraber küçük bir yaramazlık yapıyorsunuz :) sonrasında ise masaj başlıyor. Masajda tüm vücudunu itina ile kullanıyor :) gerçekten çok memnun kaldım. Mutlaka tavsiye ediyorum herkese.

(Gecikmiş referans için özür diliyorum 🙏)

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba forumdaşlar. Yaklaşık 1 ay önce daisy hanımdan randevu almak istedim. Kendisi bu isteğimi kırmadı ve kabul etti. Sizinle sesli iletişim kurarak detayları anlatıyor. Sonrasında ise gün belirliyorsunuz. Evi toplu taşımaya çok yakın. Araçla gidecekler için park biraz problem olabilir. Eve girince sizi gayet güzel bir şekilde karşılıyor. Sohbet ederken asla sıkılmıyor. Birçok konu hakkında sohbet edebiliyor. Özel anlara gelecek olursak gerçekten daisy bir marka. İlk önce sizi kendi elleriyle duşa götürüyor. Orda duş ile beraber küçük bir yaramazlık yapıyorsunuz :) sonrasında ise masaj başlıyor. Masajda tüm vücudunu itina ile kullanıyor :) gerçekten çok memnun kaldım. Mutlaka tavsiye ediyorum herkese.

(Gecikmiş referans için özür diliyorum 🙏)
Sevgili Berkay18292, Seninle tanıştığıma memnun oldum. Beni bir marka diye tanımlamışsın. Güzel bakışın yüksek iltifat olmuş. Onore oldum. Çok teşekkür ediyorum. Geç kalınmış referans için özre ne gerek. Rica ederim. Düşünüp zaman ayırıp bu harika paylaşımı yapmışsın. Çok teşekkürler. Sevgiler
😘🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar