Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy Deneyimim

• Konbuyu başlatan abc2
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:44
abc2 Çevrimdışı

abc2

....
Normal Üye
24 Ocak 2020
47
88
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese Selam ,Dün sevgili Daisy Hanımla görüşme gerçekleştirdik bana zaman ayırdığı için teşekkür ederim.Önceki referanslarda da bahsedildiği gibi kapıdan içeri girdiğiniz andan itibaren sadece sizi mutlu etmek için uğraşıyor sadece siz varsınız.Evi çok güzel dizayn edilmiş amaca uygun ben çok beğendim konum olarak merkezi bir yerde.

İlk kurduğumuz iletişimden görüşmenin sonuna kadar o kadar kibar o kadar nazikki tam bir hanımefendi cümlesinin karşılığı bence.

Özel konulara bende girmek istemiyorum sürçü lisan ederim diye.Ama Yaşattığı deneyimi ise ülke sınırları içerisinde bulabileceğinizi sanmam.

Sevgili Daisy değerli zamanından bana vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim.Tanıştığıma çok mennun oldum umarım tekrar görüşebiliriz.

Sevgiler.

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
953
688
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese Selam ,Dün sevgili Daisy Hanımla görüşme gerçekleştirdik bana zaman ayırdığı için teşekkür ederim.Önceki referanslarda da bahsedildiği gibi kapıdan içeri girdiğiniz andan itibaren sadece sizi mutlu etmek için uğraşıyor sadece siz varsınız.Evi çok güzel dizayn edilmiş amaca uygun ben çok beğendim konum olarak merkezi bir yerde.

İlk kurduğumuz iletişimden görüşmenin sonuna kadar o kadar kibar o kadar nazikki tam bir hanımefendi cümlesinin karşılığı bence.

Özel konulara bende girmek istemiyorum sürçü lisan ederim diye.Ama Yaşattığı deneyimi ise ülke sınırları içerisinde bulabileceğinizi sanmam.

Sevgili Daisy değerli zamanından bana vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim.Tanıştığıma çok mennun oldum umarım tekrar görüşebiliriz.

Sevgiler.
Sevişmenize sağlik

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,179
10,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Samimi paylaşım için teşekkürler...

funkyman737 Çevrimdışı
15 Eyl 2020
334
448
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
''Yaşattığı deneyimi ise ülke sınırları içerisinde bulabileceğinizi sanmam.'' İşte bu cümle bütün Referansın Özeti

Keyifli geçen buluşma için 2 tarafıda Kutlarım

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Sevgiler.
Kibar bir beyefendi tanıdım, bu forumun bana kazandırdığı kıymetli bir insan ... sevgili abc2, sana forumda güzel keyifli zamanlar diliyorum ... umarım tekrar görüşebiliriz diyorum ben de ...
Değerli zamanından ayırıp yaptığın paylaşıma ve iltifatlarına teşekkür ediyorum

🌼

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Seks anabritanica ansiklopedisi olsaydı @Daisy için en az iki cilt ayırmak gerekirdi
iltifatınızı sahiplenmek istedim bir an; daisypedia.com.tr olarak sanal kütüphane dünyasına girsem olmaz mı? wikipedia'nın daisy'lenmişi olsun :ROFLMAO:🌼

Enigma34 Çevrimdışı
17 Eyl 2021
193
628
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
iltifatınızı sahiplenmek istedim bir an; daisypedia.com.tr olarak sanal kütüphane dünyasına girsem olmaz mı? wikipedia'nın daisy'lenmişi olsun :ROFLMAO:🌼
Öncelikle iltifat değil gerçek, çünkü sahiden gustosun, daisypedia.com.tr adresini umarım almışsındır 😉 kesin büyük işler yapar, nickimi tanımadığın için sana özelden hatırlatacağım 😉

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Öncelikle iltifat değil gerçek, çünkü sahiden gustosun, daisypedia.com.tr adresini umarım almışsındır 😉 kesin büyük işler yapar, nickimi tanımadığın için sana özelden hatırlatacağım 😉
Sevgili Enigma34 özelden yazarak nikini bilmediğim için kim olduğunu hatırlattın, teşekkür ederim. bu güzel yaklaşımına ayrıca çok teşekkür ederim 👍🌼

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,484
1,982
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kıskanıyorum imreniyorum ama elimden bir sey gelmiyor ne yazikki.. sevismenize saglik

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar