- 24 Ocak 2020
- 47
- 88
- 30
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese Selam ,Dün sevgili Daisy Hanımla görüşme gerçekleştirdik bana zaman ayırdığı için teşekkür ederim.Önceki referanslarda da bahsedildiği gibi kapıdan içeri girdiğiniz andan itibaren sadece sizi mutlu etmek için uğraşıyor sadece siz varsınız.Evi çok güzel dizayn edilmiş amaca uygun ben çok beğendim konum olarak merkezi bir yerde.
İlk kurduğumuz iletişimden görüşmenin sonuna kadar o kadar kibar o kadar nazikki tam bir hanımefendi cümlesinin karşılığı bence.
Özel konulara bende girmek istemiyorum sürçü lisan ederim diye.Ama Yaşattığı deneyimi ise ülke sınırları içerisinde bulabileceğinizi sanmam.
Sevgili Daisy değerli zamanından bana vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim.Tanıştığıma çok mennun oldum umarım tekrar görüşebiliriz.
Sevgiler.
İlk kurduğumuz iletişimden görüşmenin sonuna kadar o kadar kibar o kadar nazikki tam bir hanımefendi cümlesinin karşılığı bence.
Özel konulara bende girmek istemiyorum sürçü lisan ederim diye.Ama Yaşattığı deneyimi ise ülke sınırları içerisinde bulabileceğinizi sanmam.
Sevgili Daisy değerli zamanından bana vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim.Tanıştığıma çok mennun oldum umarım tekrar görüşebiliriz.
Sevgiler.