Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy daisy daisy

15 Ara 2013
54
90
Cok ayrintiya girmek istemiyorum ama yarisi kadar bile iyi olsaydi mutlu ayrilirdim. Beklentilerimin uzerinde bir görüsme oldu. Neredeyse 1 yildir kendisiyle görüsmeye calisan biri olarak gec oldu ama beklemeye değdi diyebilirim.

patientjoyist Çevrimdışı
11 Tem 2023
115
118
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cok ayrintiya girmek istemiyorum ama yarisi kadar bile iyi olsaydi mutlu ayrilirdim. Beklentilerimin uzerinde bir görüsme oldu. Neredeyse 1 yildir kendisiyle görüsmeye calisan biri olarak gec oldu ama beklemeye değdi diyebilirim.
Üstadım, bu deneyimi yeni yaşamış sizin gibi birine sormak istediğim şu. Sizce Daisy Hanımdan aceleye gelmeyen, telaşsız, insanı huzurlu ve mutlu kılacak kalitede hizmeti alabilmek için görüşmeyi ne süreli planlamak uygundur? 2-3-4 saat? Kendi deneyiminizden yola çıkarak paylaşırsanız çok makbule geçer. Saygılar. 🙏

southpark Çevrimdışı
6 Kas 2023
64
77
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yarısı bile olsa mutlu ayrilacaktim,
Dediğine göre,
Tamamında ne kadar mutlu oldu,
Sen düşün artık...
Uslanmaz bir masajsever olarak,
Daisy'den hala masaj almamış olmanın derin üzüntüsü içindeyim...
Paylaşım için teşekkürler....

15 Ara 2013
54
90
Üstadım, bu deneyimi yeni yaşamış sizin gibi birine sormak istediğim şu. Sizce Daisy Hanımdan aceleye gelmeyen, telaşsız, insanı huzurlu ve mutlu kılacak kalitede hizmeti alabilmek için görüşmeyi ne süreli planlamak uygundur? 2-3-4 saat? Kendi deneyiminizden yola çıkarak paylaşırsanız çok makbule geçer. Saygılar. 🙏
Biz biraz muhabbeti uzun tuttuk ama zaten Daisy hanimin bir ritueli var aceleye getirecegini sanmiyorum. Onun programi bence herkese yeter ama ayni programi bir tur daha dönsek sikilmazdim.

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili Weber, Seninle tanıştığıma memnun oldum. Başka bir ülkede yaşadığın için gelebildiğin zamanda biraraya geldik. Mutlu oldum. Masajımı beklentilerin üzerinde bulman beni onore etti 😇 Değerli zamanını ayırıp bu güzel referans paylaşımını yapmışsın. Çok teşekkür ediyorum 🙏 Tekrar görüşmek dileğiyle... Sevgiler 😘🌼

15 Ara 2013
54
90
Sevgili Weber, Seninle tanıştığıma memnun oldum. Başka bir ülkede yaşadığın için gelebildiğin zamanda biraraya geldik. Mutlu oldum. Masajımı beklentilerin üzerinde bulman beni onore etti 😇 Değerli zamanını ayırıp bu güzel referans paylaşımını yapmışsın. Çok teşekkür ediyorum 🙏 Tekrar görüşmek dileğiyle... Sevgiler 😘🌼
Evet burada randevu ayarlayamamamizin nedeni benim istanbula genelde cok kisa kisa gelmem ve Daisye sadece 1 gün ve saat araligi önerebiliyor olmamdi.

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,657
1,645
Bende çok ayrıntıya girmiyorum kendisini yakınen tanıdığım nadide,kibar ve vefalı bayan arkadaşlarımdan birisidir.
İkinizede teşekkürler :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar