Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daha iyisi gelmez…

Sene94

Normal Üye
29 May 2022
5
21
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Marina hanım Rus kültürünün en güzel en sıcak yanlarıyla muhteşem samimiyetle çok özel dakikalar yaşattı. Seni tanımak çok güzeldi her açıdan çok güzel bir görüşme oldu. Ayrıca çok düşünceli bir bayan erkek ruhundan anlıyor 10 üzerinden 10 bir partner muhteşemsin 😍

Ens5858 Çevrimdışı
28 Ocak 2021
144
303
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Doğru söyledin Başkan kendisi ile 4. Kere görüştüm her defasında farklı ve güzel yönleri ortaya çıkıyor yalnız tek bir kusuru var o da kusursuz bir masa hazırlaması o kadar çok güzel şeyler var ki fit kalmaya çalışanlar için tam bir eziyet her defasında kendimle savaş veriyorum o güzel ikramlardan yememek için 😊

Sene94

Normal Üye
29 May 2022
5
21
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Doğru söyledin Başkan kendisi ile 4. Kere görüştüm her defasında farklı ve güzel yönleri ortaya çıkıyor yalnız tek bir kusuru var o da kusursuz bir masa hazırlaması o kadar çok güzel şeyler var ki fit kalmaya çalışanlar için tam bir eziyet her defasında kendimle savaş veriyorum o güzel ikramlardan yememek için 😊
Sorma ya ben de o sıkıntıyı yaşadım diyetteydim de dayanamadım 😂😂

Ens5858 Çevrimdışı
28 Ocak 2021
144
303
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
En iyisini yapmışsın reis valla benim aklım kaldı o masada özellikle çikolatalarda 😂

VİP MARİNA Çevrimdışı

VİP MARİNA

Forum Destekçisi
3 Haz 2021
741
4,897
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Marina hanım Rus kültürünün en güzel en sıcak yanlarıyla muhteşem samimiyetle çok özel dakikalar yaşattı. Seni tanımak çok güzeldi her açıdan çok güzel bir görüşme oldu. Ayrıca çok düşünceli bir bayan erkek ruhundan anlıyor 10 üzerinden 10 bir partner muhteşemsin 😍
Tşk ederim güzel yorum için sizi tanıdığıma çok memnun oldum 🥰🥰gene beklerim 💋😘💓

Thorrr Çevrimiçi

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,897
4,472
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşim için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,729
8,009
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar