- 20 Kas 2013
- 50
- 157
- Cinsiyetiniz nedir?
Bu çıtır kızla yakın zamanda görüşme yaptık. Güzel bir görüşmeydi, teşekkür ederim.
Araba park yeri bulunuyor yakınlarda
Evi
Evi güzel ve temiz. Gayet rahat ettim. Kediler mayışık ve ortada gözükmüyor pek
Fizik ve Güzellik
Şimdiye kadar 27-29 yaş civarı yazıp 35 civarı olan çok kadın görmüştüm. Cansu 28 yazmış ama 22 yazsa inanırdım. Dolgun kalçalar, ideal boyutta ayarlı göğüs ile seksi vücudu var. Dolgun dudaklar kıvamında, özellikle oral sırasında çok hoşuma gitti. Boy, pos, güzellik özellikle ayna karşısında yaparken mest etti. Fiziksel olarak güzel bir uyum yakaladık.
Performans
Oral, seks pozisyonları hepsi uyumluydu. İstediğim her pozisyona geldi ve uyum sağladı. Uzun bir oral, farklı farklı pozisyonlar sonrasında ayna karşısında ayakta güzel bir manzara eşliğinde bitirdik. Yoğunluk, süre vb olarak tam kıvamındaydı benim için.
İletişim
Muhabbeti güzel, mesafeyi tam kıvamında ayarlayan, klas bir kadın
Tekrar görüşmek üzere çıtır kız
Araba park yeri bulunuyor yakınlarda
Evi
Evi güzel ve temiz. Gayet rahat ettim. Kediler mayışık ve ortada gözükmüyor pek
Fizik ve Güzellik
Şimdiye kadar 27-29 yaş civarı yazıp 35 civarı olan çok kadın görmüştüm. Cansu 28 yazmış ama 22 yazsa inanırdım. Dolgun kalçalar, ideal boyutta ayarlı göğüs ile seksi vücudu var. Dolgun dudaklar kıvamında, özellikle oral sırasında çok hoşuma gitti. Boy, pos, güzellik özellikle ayna karşısında yaparken mest etti. Fiziksel olarak güzel bir uyum yakaladık.
Performans
Oral, seks pozisyonları hepsi uyumluydu. İstediğim her pozisyona geldi ve uyum sağladı. Uzun bir oral, farklı farklı pozisyonlar sonrasında ayna karşısında ayakta güzel bir manzara eşliğinde bitirdik. Yoğunluk, süre vb olarak tam kıvamındaydı benim için.
İletişim
Muhabbeti güzel, mesafeyi tam kıvamında ayarlayan, klas bir kadın
Tekrar görüşmek üzere çıtır kız
Son düzenleme: