Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daha 17 Gamze 🔥🔥

5 Haz 2019
398
757
Gamze’yle 17. görüşmeyi gerçekleştirdim. Ayaklarım kendiliğinden gidiyor artık. Tabi birde Gamze’nin sevişelim mi diye paylaşım yapması ateşi yaktı. Hemen saati ayarlayıp yola koyuldum. Gamzede sevişilecek kadın tabi. Eve vardığım da her zamanki güzelliğiyle karşıladı. Güzel sohbetten sonra sevişmenin zamanı gelmişti. Her zamanki gibi kendimi Gamze’ye bıraktım uzun bir sevişme faslıyla beraber gelen pozisyonlarla ilk devreyi bitirdik. Devre arasını dondurma ikramıyla geçirdik. İkinci yarı tekrar bir sevişme faslı ve Gamze’nin güzel oralı ile başladı. Gamze her zaman hücum futbolundan yana😂😂 maçı doggy pozisyonuyla bitirdik. Bu 17. görüşmeydi. Şimdiden 18. maçı bekliyorum. Her zaman görüşmekten zevk alıyorum. 18 olsa 19 derim. 17 görüşme için çok teşekkür ederim baldudak 😘😘😘 @Gamze

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şah-mat Çevrimdışı
2 Ağu 2020
54
53
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler. Güzel bir paylaşım olmuş

murat34_murat Çevrimdışı
28 Şub 2019
170
194
Gamze’yle 17. görüşmeyi gerçekleştirdim. Ayaklarım kendiliğinden gidiyor artık. Tabi birde Gamze’nin sevişelim mi diye paylaşım yapması ateşi yaktı. Hemen saati ayarlayıp yola koyuldum. Gamzede sevişilecek kadın tabi. Eve vardığım da her zamanki güzelliğiyle karşıladı. Güzel sohbetten sonra sevişmenin zamanı gelmişti. Her zamanki gibi kendimi Gamze’ye bıraktım uzun bir sevişme faslıyla beraber gelen pozisyonlarla ilk devreyi bitirdik. Devre arasını dondurma ikramıyla geçirdik. İkinci yarı tekrar bir sevişme faslı ve Gamze’nin güzel oralı ile başladı. Gamze her zaman hücum futbolundan yana😂😂 maçı doggy pozisyonuyla bitirdik. Bu 17. görüşmeydi. Şimdiden 18. maçı bekliyorum. Her zaman görüşmekten zevk alıyorum. 18 olsa 19 derim. 17 görüşme için çok teşekkür ederim baldudak 😘😘😘 @Gamze Ekli dosyayı görüntüle 49407
Ekli dosyayı görüntüle 49408
Ne 17 mı düşcem bayılcam şimdi üstad harika bir paylaşım ve referans olmuş daha nice sevişmelere inş diyelim resimler harika @Gamze efsane olmaya devam ediyor 🥰🥰🥰

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Gamze’yle 17. görüşmeyi gerçekleştirdim. Ayaklarım kendiliğinden gidiyor artık. Tabi birde Gamze’nin sevişelim mi diye paylaşım yapması ateşi yaktı. Hemen saati ayarlayıp yola koyuldum. Gamzede sevişilecek kadın tabi. Eve vardığım da her zamanki güzelliğiyle karşıladı. Güzel sohbetten sonra sevişmenin zamanı gelmişti. Her zamanki gibi kendimi Gamze’ye bıraktım uzun bir sevişme faslıyla beraber gelen pozisyonlarla ilk devreyi bitirdik. Devre arasını dondurma ikramıyla geçirdik. İkinci yarı tekrar bir sevişme faslı ve Gamze’nin güzel oralı ile başladı. Gamze her zaman hücum futbolundan yana😂😂 maçı doggy pozisyonuyla bitirdik. Bu 17. görüşmeydi. Şimdiden 18. maçı bekliyorum. Her zaman görüşmekten zevk alıyorum. 18 olsa 19 derim. 17 görüşme için çok teşekkür ederim baldudak 😘😘😘 @Gamze Ekli dosyayı görüntüle 49407
Ekli dosyayı görüntüle 49408
Öncelikle bu güzel ve anlamlı paylaşına geç cvp verdigin için özür dilerim😘😘 bu güzel yorumun ve hakkımdaki düşüncelerin için de ayreten tşk ederim 😘😘😘 benim için çok kıymetlisin bu görüşmelerimiz güzel geçmese 17 kez görüşülmez hoş bizim görüşmemiz 17 yi de geçti😘😘😘😍😍😍😍ben senden çok keyif alıyorum ve iyiki tanımışım dediklerimdensin 😘😘😋Benim için düşüncelerini okumak beni çok mutlu etti🤩🤩🤩Seni çok opüyorum ne daha nice 17 . Sevişmelerimize diyelim tatlı çocuk😘😘😘😘daha 20.görüşmemizi kutlayacaz😘😘😘

5 Haz 2019
398
757
Öncelikle bu güzel ve anlamlı paylaşına geç cvp verdigin için özür dilerim😘😘 bu güzel yorumun ve hakkımdaki düşüncelerin için de ayreten tşk ederim 😘😘😘 benim için çok kıymetlisin bu görüşmelerimiz güzel geçmese 17 kez görüşülmez hoş bizim görüşmemiz 17 yi de geçti😘😘😘😍😍😍😍ben senden çok keyif alıyorum ve iyiki tanımışım dediklerimdensin 😘😘😋Benim için düşüncelerini okumak beni çok mutlu etti🤩🤩🤩Seni çok opüyorum ne daha nice 17 . Sevişmelerimize diyelim tatlı çocuk😘😘😘😘daha 20.görüşmemizi kutlayacaz😘😘😘
Canım asıl ben teşekkür ederim. Her görüşmemiz bir birinden güzeldi. Evet 17 yi geçti 19 oldu. 20. görüşmemizi sabırsızlıkla bekliyorum ve kesinlikle kutlamalıyız😘 Gerçekten seni iyiki tanımışım mutluluk kaynağı. Sen gerçek bir dostsun 😘😘 baldudak 😍😘😘

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Canım asıl ben teşekkür ederim. Her görüşmemiz bir birinden güzeldi. Evet 17 yi geçti 19 oldu. 20. görüşmemizi sabırsızlıkla bekliyorum ve kesinlikle kutlamalıyız😘 Gerçekten seni iyiki tanımışım mutluluk kaynağı. Sen gerçek bir dostsun 😘😘 baldudak 😍😘😘
Saol cnm sende oylesin 😘😘🤩nice sevişmelere 😘😘😘😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar