atasff
Normal Üye
- 29 Haz 2022
- 44
- 167
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Evet değerli FZ üyeleri İstanbul'a geleli bugün 6. gün ve görüştüğüm 3. pembiş yine listemin en başlarında yer alan Baharcığımdı, kendisini son günlerde gördüğüm içeriklerden dolayı daha da merak etmeye ve düşmeyen enerjimin, libidomun çığlıklarına laf geçiremeyip, bugün ilk tanışma vesilesiyle 1 saatlik programı saat 18.00'a aynı gün içinde iletişime geçerek ayarladık. Evi toplu ulaşımla rahat ulaşılıyor. Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum.
.
Gelelim detaylara kendisi önceki referanslardan da okuduğum gibi deeporal, ve deepkissing de tam bir uzman, harika bir öpüşme ve ön sevişme gerçekleştirdik. Kendisi isteğim olan kombini de kırmayıp beni o şekilde ağırladı. Ve tabi ki yine 1 saatlik program yetmedi, benden sonra programı olmasaydı 2 saate çıkaracaktım. En yakın zamanda görüşmek dileğiyle Baharcığım kendine çok dikkat et.
.
Gelelim detaylara kendisi önceki referanslardan da okuduğum gibi deeporal, ve deepkissing de tam bir uzman, harika bir öpüşme ve ön sevişme gerçekleştirdik. Kendisi isteğim olan kombini de kırmayıp beni o şekilde ağırladı. Ve tabi ki yine 1 saatlik program yetmedi, benden sonra programı olmasaydı 2 saate çıkaracaktım. En yakın zamanda görüşmek dileğiyle Baharcığım kendine çok dikkat et.