Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cumartesi Günü Ateşi :)

• Konbuyu başlatan Luew
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:46

Luew

Normal Üye
20 Ocak 2022
3
25
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugün Nur'la tanışma şansına sahip oldum. Dün kendisine beklentilerimi ilettikten sonra hızlıca geri dönüş yaptı ve yaklaşık beş dakika içinde bugün için anlaştık. Eve giriş ve çıkışta hiçbir problem ile karşılaşmadım. Kapıyı açtığı an adeta büyülendim. Fiziği için zaten bir sürü yorum yapılmış ama yüz güzelliği sizi ayrı bir yere götürüyor. Kıpır kıpır enerjisi ile sizinle sohbet etmeye başladığı zaman etkilenmemeniz mümkün değil. Sizi içine çeken bir havası var. Özel bölümler için yeterince yorum var. Tamamen aynı fikirdeyim. Kendisi yürüyen bir alev topu gibi :) Ateşiyle sizi yakmaya hazır. @Nur ADALI her şey için teşekkür ederim. Yeniden görüşmek üzere, sevgiler.

Agora77 Çevrimdışı
19 Nis 2024
53
18
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşımınız çin tesekkurler

Fenerlimustafa Çevrimdışı
22 Şub 2023
55
60
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşalım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
8,092
6,726
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekürler

PETİTE NUR Çevrimdışı
9 Kas 2019
317
1,850
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bugün Nur'la tanışma şansına sahip oldum. Dün kendisine beklentilerimi ilettikten sonra hızlıca geri dönüş yaptı ve yaklaşık beş dakika içinde bugün için anlaştık. Eve giriş ve çıkışta hiçbir problem ile karşılaşmadım. Kapıyı açtığı an adeta büyülendim. Fiziği için zaten bir sürü yorum yapılmış ama yüz güzelliği sizi ayrı bir yere götürüyor. Kıpır kıpır enerjisi ile sizinle sohbet etmeye başladığı zaman etkilenmemeniz mümkün değil. Sizi içine çeken bir havası var. Özel bölümler için yeterince yorum var. Tamamen aynı fikirdeyim. Kendisi yürüyen bir alev topu gibi :) Ateşiyle sizi yakmaya hazır. @Nur ADALI her şey için teşekkür ederim. Yeniden görüşmek üzere, sevgiler.
Canım benim referansın mutlu etti. Teşekkür ederim. Geç dönüşüm için de kusuruma bakma lütfen gözümden kaçmış:( tekrar görüşmek üzere. Her zaman beklerim😎

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar