Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Covid Bilgilendirme negatif ☺️

VipDerin Çevrimdışı
5 Haz 2022
439
2,047
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Dün gece yapılan olumsuz referans icin cok üzüldüm sabaha kadar uyuyamadım bu kadar çirkin iftiradan dolayı sabah erkenden testimi yaptırdım sonucum MHRS üzerinden ekran görüntüsü alıp sizlere paylaşmak istedim tamamen kendisinin kişiliği ile alakalı kücük hesapları yüzünden böyle benim kişiliğimi küçük düsürdü sizlerinde kafasında soru işareti bıraktığı içinde ayrıca üzgünüm negatifim saygılar..

Ekli dosyalar

• DBEF028C-F645-4B58-94BB-59091433909D.jpeg
    DBEF028C-F645-4B58-94BB-59091433909D.jpeg
    54.5 KB · Görüntüleme: 186
  • 670B1827-7BB1-4E6E-BD3D-B494E7336F8C.jpeg
    670B1827-7BB1-4E6E-BD3D-B494E7336F8C.jpeg
    458.8 KB · Görüntüleme: 8
Enigma34 Çevrimdışı
17 Eyl 2021
193
628
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ya sen çok tatlısın, ama ne diye bu kadar yaktın kafana, baksana kaç kişi destekledi seni anında, boş ver böyle şeyleri, altın yere düşmekle değer kaybetmezki şeker, bu arada komşuymuşuz, bir acı kahveni içmeye gelirim

VipDerin Çevrimdışı
5 Haz 2022
439
2,047
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ya sen çok tatlısın, ama ne diye bu kadar yaktın kafana, baksana kaç kişi destekledi seni anında, boş ver böyle şeyleri, altın yere düşmekle değer kaybetmezki şeker, bu arada komşuymuşuz, bir acı kahveni içmeye gelirim
Çok üzüldüm canım uykum kaçtı kimsenin de kafasında soru işareti bırakmak istemedim teşhisi covid diye koyduğu İçin yatak odasında pcr testi almış Tabiki her zaman beklerim bi kahvenin 40 yıl hatrı Varmıs 🙏🥰🌸

Ens5858 Çevrimdışı
28 Ocak 2021
145
304
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ben de öksürdüm şimdi dünkü olaya göre ben de covid oldum hemen test yaptırmak gerek 😁 çok geçmiş olsun Derin hanım fazla kafaya takmayın güzel günleriniz olsun 🤲

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,000
2,049
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Dün gece yapılan olumsuz referans icin cok üzüldüm sabaha kadar uyuyamadım bu kadar çirkin iftiradan dolayı sabah erkenden testimi yaptırdım sonucum MHRS üzerinden ekran görüntüsü alıp sizlere paylaşmak istedim tamamen kendisinin kişiliği ile alakalı kücük hesapları yüzünden böyle benim kişiliğimi küçük düsürdü sizlerinde kafasında soru işareti bıraktığı içinde ayrıca üzgünüm negatifim saygılar..
Sinek ufak ama mide bulandirir derler,Iyi yapmissin..kötü açılan yoruma bu paylaşım da kapak olmuş bravo,👏👏

VipDerin Çevrimdışı
5 Haz 2022
439
2,047
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu süreçte yaşadığın üzüntüye yakından şahit olduğum için konunun seni manevi olarak ne kadar rahatsız ettiğini biliyorum. Tabiki bukadar kafana takıp kanıtlamaya da gerek yoktu belki ama bence bunu yapmış olmam isabetli olmuş. Sonuç olarak yapılan iş direkt temas ile gerçekleştiği için yarın öbür gün yaşanacak herhangi bir sıkıntılı durumda sen suçlanmayacaksın. Arkadaşlar hepimiz gerek iş gerekse sosyal hayatınız gereği gün içerisinde bir sürü insanla temas halindeyiz bu nedenle sanki günah keçisi ararmış gibi insanları direkt suçlamak yerine daha sakin cümlelerle yaşanmış olan bir negatif durum varsa anlatılabilir. Ben şahsım adına kimsenin savunucusu değilim ama Derin hanımı da yakından tanıyan bir insan olarak eğer karşısında ki insan onu çok fazla zor durumda bırakan hareketler yapmıyorsa kesinlikle uyumsuzluk yaşatmaz. Geçmiş olsun demek lazım...
🫶

07Jason07 Çevrimdışı
21 Haz 2022
50
71
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Harika üslup güzel yaklaşım ve güzel bir cevap verilmiş...Dünya güzeli konuşuyorsa bizede dinlemek düşer ❤️

Gezginn Çevrimdışı
2 Eyl 2017
86
125
Cinsiyetiniz nedir?
Geçmiş olsun. Sonucun Negatif çıkmasına sevindim.

Logan Çevrimdışı
8 May 2018
298
390
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kapak nedir?
Nerede ve nasıl yapılır?
Yaptıktan sonra, karşındaki kişi nasıl susturulur?

Cevabı budur.

Tek kelime; Harikasın. 🥰

rodesta Çevrimdışı
3 Nis 2022
53
46
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
dün gece ki talihsizlikten sonra bu negatif test sonucu net bir cevap olmuş (y)
şans ve iyilik sizinle olsun @VipDerin

centilmen34 Çevrimdışı
30 Haz 2022
64
111
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
forumu aydınlatma açısından güzel bir paylaşım olmuş, sonuçta covid her yerden kapabilirsiniz. bir görüşme sonucunda covid kaptım veya kapmadım demek çok doğru olmaz.

görüşme yapan kişi zaten bu riskleri göze almış olmalı. maskeyle sevişmek mümkün değil :)

LuiBei Çevrimdışı
16 May 2021
115
190
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yapılması gereken bir hamleydi tebrik ediyorum.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,694
4,331
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun derin hnm

Thata Çevrimdışı
11 Haz 2019
828
547
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kadar hassas olmamak gerek❗️ Herkes konuşur siz kendinizi bildikten sınra🤩🤩😍😍😍

wolleyder Çevrimdışı
13 Ocak 2018
78
110
Cinsiyetiniz nedir?
Şık bir hareket olmuş covid testi yaptırıp sonucu paylaşmanız (y) Bu arada maşallahınız var geçmişte de yaptırdığınız tüm testler negatif çıkmış.Ben şimdiye kadar 1 kere test yaptırdım o da pozitif çıkmıştı 👾

VipDerin Çevrimdışı
5 Haz 2022
439
2,047
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Şık bir hareket olmuş covid testi yaptırıp sonucu paylaşmanız (y) Bu arada maşallahınız var geçmişte de yaptırdığınız tüm testler negatif çıkmış.Ben şimdiye kadar 1 kere test yaptırdım o da pozitif çıkmıştı 👾
Geçmiş olsun evet şükür yakalanmadım :)

Cenk Çevrimdışı
25 Eyl 2019
53
150
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yazıyı ben de gördüm, acikcasi hiç de inandırıcı gelmedi. Hepimizin sosyal hayatları da varken bu kadar pervasız olunabilecegine hiç ihtimal vermemiştim. Sağlıcakla kal. ❤

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar