Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Coronaya çözüm GAMZE🔥🔥

5 Haz 2019
398
757
En son görüşeli iki hafta olmuştu sanki 3 aydır görüşmüyor gibi geldi.
Tabi bu aralar herkesin ağzında corona muhabbeti yok ara verdim yok şu yok bu en iyisi ara vermemek dedim. Ve Gamze’den bu sefer erken saate randevu aldım. Yine muhteşem bir görüşme yaptık. Coronaya karşı direnç artı 😊😊. Coronaya karşı en büyük çözüm benim için Gamze’nin memişleri oldu. Ele avuca sığmayan memeler🤩. Bu saatten saatten sonra virüs bişey yapamaz. Ben ilacımı aldım . Coronaya İnat sevişmeye devam. Bu arada gamzecim merdivenleri inerken bacaklarım tutmuyordu 😀😀😍😍tekrar sevişmek üzere @Gamze Güzel sohbetin için ayrıca ayrıca teşekkür ederim huzur veriyorsun 😍

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Öncelikle canım bu güzel ve anlamlı paylaşıma geç cevap verdiğim için kusura bakma😘😘😘 nerdeyse 20 gun oldu gorusmemiz ve ben daha yeni yazıyorum 😂😂😂 seninle defalarca gorustum hepside birbirinden guzel ve keyifli idi iyiki seni tanımışım seninle zaman su gibi akıp gidiyor 😘😘biz coronaya inat sevismeye devam edecez şu karantina günlerinden sonra sevişmemizin zamani gelcek 😉😉😉 daha nice guzel uzun soluklu sevişmelere cnm 😘😘😘

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herhalde Sabah 9 da kahvaltıya geleceksin😘😘😘 zaten sana 2-3 saat anca yeter o zaman karantindan sonra bekliyorum😘😘😘

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
GECE yatıısı bile düşünüyorum o derce özlendin :D kahvaltıyı sen hazırlıycaksan neden olmasın karantinadan sonra kutlama yapıcam sağ çıktım diye :D
Tamam anlaştık o zaman cnn tabi hazırlarım neden olmasın ilk fırsatta diyelim 😘😘gorusmek uzere sevgiler😘😘😘

5 Haz 2019
398
757
Bu arada seninle final yapmışım 14 mart da sonra sex yok ,temas yok 😂😂
Benim içinde öyle senin yanında zaman çok keyifli geçiyor. Beraber final yaptık . Karantinadan beraber çıkarız o zaman. Bunun sözünü aldım zaten 😂😂 bu konuda hızlı davrandım kusura bakmasınlar. Bal dudaklım daha çok sevişmemize 😘 kendine iyi bak @Gamze özlendin bile şimdiden 😘😘🌸🌸

murat34_murat Çevrimdışı
28 Şub 2019
170
194
Öncelikle canım bu güzel ve anlamlı paylaşıma geç cevap verdiğim için kusura bakma😘😘😘 nerdeyse 20 gun oldu gorusmemiz ve ben daha yeni yazıyorum 😂😂😂 seninle defalarca gorustum hepside birbirinden guzel ve keyifli idi iyiki seni tanımışım seninle zaman su gibi akıp gidiyor 😘😘biz coronaya inat sevismeye devam edecez şu karantina günlerinden sonra sevişmemizin zamani gelcek 😉😉😉 daha nice guzel uzun soluklu sevişmelere cnm 😘😘😘
Paylaşım için teşekkür ederiz gamze hanımın bir bagımlısı daha cıkmış gamze hanım eşi benzeri yoktur şu karantına bıtsede bende solugu gamze hanımın yanında alsam fena olmaz @Runaway

5 Haz 2019
398
757
Paylaşım için teşekkür ederiz gamze hanımın bir bagımlısı daha cıkmış gamze hanım eşi benzeri yoktur şu karantına bıtsede bende solugu gamze hanımın yanında alsam fena olmaz @Runaway
Evet bende bir bağımlıyım.Gamzeye bağımlı olmamak mümkün değil. Özellikle sohbeti ve güler yüzü muhteşem birisi. İlacım @Gamze 👍 sende benim gibi bağımlısın @murat34_murat

Sword2 Çevrimdışı
14 Mar 2020
89
116
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık, güzel paylaşım için teşekkürler... Yazılanlara bakınca anlaşılan Gamze hanım bağımlılık yapıyor...

murat34_murat Çevrimdışı
28 Şub 2019
170
194
Evet bende bir bağımlıyım.Gamzeye bağımlı olmamak mümkün değil. Özellikle sohbeti ve güler yüzü muhteşem birisi. İlacım @Gamze 👍 sende benim gibi bağımlısın @murat34_murat
Karantinanın bitmesını bekliyorum gamzemı gorebılmek için evek kendısı hos sohbetli güleryüzlü biri onun yanında herseyi unutuyor ınsan asla kıbırlı biri degil bakalım eger bugun kendısı müsait olursa sanal da gorusuecegım o güler yüzünü gorebılmek için sevgili @Runaway

5 Haz 2019
398
757
Karantinanın bitmesını bekliyorum gamzemı gorebılmek için evek kendısı hos sohbetli güleryüzlü biri onun yanında herseyi unutuyor ınsan asla kıbırlı biri degil bakalım eger bugun kendısı müsait olursa sanal da gorusuecegım o güler yüzünü gorebılmek için sevgili @Runaway
Keyifli sanal görüşmeler o zaman 👍

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevişmenize sağlık, güzel paylaşım için teşekkürler... Yazılanlara bakınca anlaşılan Gamze hanım bağımlılık yapıyor...
Biz teşekkür ederiz 😘😘görüşmek üzere sevgiler😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar