- 23 Haz 2022
- 401
- 1,519
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çorap yakışmış yakışmasına da o çorabın sarıp sarmalamakta yetersiz kaldığı ve bir güneş gibi parlayan o harika kalçalar ile muhteşem sırt dekoltesi o çoraptan çok daha fiyakalı ve cezbedici duruyor doğrusunu isterseniz!Gece gece bombayı bıraktımm yarın müsaitimm yazabilirsinizz +4571518648
Yaaa tesekkurlerrÇorap yakışmış yakışmasına da o çorabın sarıp sarmalamakta yetersiz kaldığı ve bir güneş gibi parlayan o harika kalçalar ile muhteşem sırt dekoltesi o çoraptan çok daha fiyakalı ve cezbedici duruyor doğrusunu isterseniz!
Sanırım çorabın amacı tam da bu etkiyi yaratmakmış ve işe yaramış)Çorap yakışmış yakışmasına da o çorabın sarıp sarmalamakta yetersiz kaldığı ve bir güneş gibi parlayan o harika kalçalar ile muhteşem sırt dekoltesi o çoraptan çok daha fiyakalı ve cezbedici duruyor doğrusunu isterseniz!
Ön izlenim olarak yakışmış diyebilirim ama kesin sonuç için çok yakından bakmam gerekecekGece gece bombayı bıraktımm bugün müsaitimm yazabilirsinizz +4571518648
çok yakışmış hemdeGece gece bombayı bıraktımm bugün müsaitimm yazabilirsinizz +4571518648
Çok seksiGece gece bombayı bıraktımm bugün müsaitimm yazabilirsinizz +4571518648
Yakışmış İyi keyiflerGece gece bombayı bıraktımm bugün müsaitimm yazabilirsinizz +4571518648
Carmen hanım, size ne yakışmaz ki, ama uygun bir vakit yakından bakmak farz oldu artık 🫶Gece gece bombayı bıraktımm bugün müsaitimm yazabilirsinizz +4571518648
TesekkurlerrrSanırım çorabın amacı tam da bu etkiyi yaratmakmış ve işe yaramış)
Cok ozur dilerim bilerek olduAma naptın sen ya tahrik var dibine kadar
Tabiki ne zaman istersenCarmen hanım, size ne yakışmaz ki, ama uygun bir vakit yakından bakmak farz oldu artık 🫶
Canımm özledim seniÇoook, belimden kavra ve sar beni der gibi
TesekkurlerÇok seksi
Tesekkurlerçok yakışmış hemde
Ben deee, yakında bir WhatsApp bildirimi gelebilirCanımm özledim seni
Bu nasıl bir güzellik hayeller kurdurdun bu fotoğraflar ile arkandan gelip kokunu doyasıya içime çekip daha sonrası güzel anlar yaşanmalı hayallerGece gece bombayı bıraktımm bugün müsaitimm yazabilirsinizz +4571518648
Ben deee, yakında bir WhatsApp bildirimi gelebilir
Bencede yaşanmalıBu nasıl bir güzellik hayeller kurdurdun bu fotoğraflar ile arkandan gelip kokunu doyasıya içime çekip daha sonrası güzel anlar yaşanmalı hayaller
Bir de baş başbaşayken bilerek yapar mısınCok ozur dilerim bilerek oldu
Harika ️️️️ @CarmenGece gece bombayı bıraktımm bugün müsaitimm yazabilirsinizz +4571518648
Yapsam mıı acabaaaaBir de baş başbaşayken bilerek yapar mısın
TesekkürlerHarika ️️️️ @Carmen
Yüzüme oturursan söylerimmmGece gece bombayı bıraktımm bugün müsaitimm yazabilirsinizz +4571518648
Teşekkürler canımmharika olmuş mükemmel ötesi
Ayyyy tamammmYüzüme oturursan söylerimmm
Pişman olmazsınYapsam mıı acabaaaa
Benimde görmek istediğim bu zatenGece gece bombayı bıraktımm bugün müsaitimm yazabilirsinizz +4571518648
Pişman olmazsın
Yakından görmek gerekir,tanışmak nasip olmadı umarım kısa zaman diliminde tanışırız
Hahahs tesekkurlerYakışmaması mümkünmü yastık gibi arasında yatmalık
Tesekkur ederimmmO kalçaya ne yakışmaz ki
❤Benimde görmek istediğim bu zaten
Tesekkur ederiiimmYakışmak da ne kelime fitili ateşlemiş, bombanın pimini çekmiş..
Hemende kabul ettin bukadar sewdiğini bilmiyordum🫶🫶Ayyyy tamammm
Hahaha severizzHemende kabul ettin bukadar sewdiğini bilmiyordum🫶🫶
Kusura bakmayın ama ben sadece dolgun kalçalara zoom oldum gözlerimi alamıyorum bana yardımcı olun o kalçalara canlı canlı dokunmak istiyorumGece gece bombayı bıraktımm bugün müsaitimm yazabilirsinizz +4571518648
🫶🫶🫶Hahaha severizz
Ne zaman istersenKusura bakmayın ama ben sadece dolgun kalçalara zoom oldum gözlerimi alamıyorum bana yardımcı olun o kalçalara canlı canlı dokunmak istiyorum
1 ay önce bıraktığınız bombanın etkileri hala devam etmektedir. Daha büyük patlamalara mahal vermemek adına sizden randevu almam elzem olmuştur..
Çoraba odaklanamadim
Böyle bir şey görmedimGece gece bombayı bıraktımm bugün müsaitimm yazabilirsinizz +4571518648
bodystocking..big bootyGece gece bombayı bıraktımm bugün müsaitimm yazabilirsinizz +4571518648
İnce beline dolanmak istiyorumGece gece bombayı bıraktımm bugün müsaitimm yazabilirsinizz +4571518648
Dolanalımmmİnce beline dolanmak istiyorum
En kısa sürede inşallahDolanalımmm
Tam anallık duruşGece gece bombayı bıraktımm bugün müsaitimm yazabilirsinizz +4571518648
Sanki senin için üretilmiş gibiGece gece bombayı bıraktımm bugün müsaitimm yazabilirsinizz +4571518648
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!