Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Coolblack & Damla Egeli

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,330
270
Forum gecesinde öylesine yorgundum oylesıne uykusuz erkenden kalkıp eve gıdeceğim diye düşünürken sağımda damla solumda mavi melek konuşlanınca nasıl bi enerji yüklemesi oldu anlatamam. Sevgili damla yanıma oturur oturmaz kokusu ile beni benden aldı o dakikadan sonrada eve gitme fikri rafa kalkmış oldu.
Ama damla erkenden kalkıp gidince aklım karıştı. Oysa kendisine olan hayranlığımı bile anlatamamıştım daha. Ben gecede dostlarla muhabbet ederken aradada sevgili damla i kandırmak için mesaj atmaya başlamıştım. 6 mesaj sonrasında randevu talebime gelen olumlu yanıtla dahada bi neşelendim. Eeee bu olumlu yanıt bi anlamda ortamdan ayrılma vaktiminde geldiğinin işaretçisi oldu. damla ile birlikte kalacağımız mekanı ayarlamak zorunluluğu ortaya cıkınca hemen telefon trafiği başladı.Tüm organizasyonu tamamlayınca sevgili damla'ya gerekli bilgileri verip. Mekandaki arkadaşlarla vedalaştık
damla egeli ile konuştuğumuz mekana doğru yol aldım.
Sevgili damla egeli'nin geceye katıldığı mütevazi bi o kadar etkileyici haliyle bana gelmesini beklemeye koyuldum. Sağolsun sevgili damla fazla bekletmedi beni . Benim intikalimden 10 dakika sonra kapı çaldı ve heyacanlı bekleyiş sona erdi.
damla egeli adına yakışır şekilde en damla haliyle karşımdaydı üzerindeki siyah rüzgarlığı ile bile aklımı almıştıki, içine giydiği damla kırmızı kostümü nefesimi kesti Kısa süreli şoktan sonra kendime gelince rüzgarlığını ve çantasını aldım siyah mini eteği kırmızı kostümü ve tüm ihtişamiyle damla kollarımdaydı artık. Ayakta başlayan öpüşmemiz hiç kesintiye uğramadan yatağa kadar taşınmıştı. damla nın o sıcak tenine olan özlemimin bu denli büyük olduğunu ona dokununca anladım. Kısa bir program yapmış olmanın pişmanlığı başlamıştı bende. Hemen programı sabaha kadar uzatmayı onerdim. Beni kırmadı ve programı sabaha kadar uzattık. damla nın üzerindeki kostümleri çıkarırken ellerim titredi nefes alış verişlerim hızlanda ben ilk defa böylesine heyecanlandım. Oysaki içtiğim onca rakıdan sonra bunun olma olasılığı hiç yoktu.
Sevgili damla karşımda adeta bir seks tanrıçası gibi yatıyordu. Vücut kıvrımları inanılmazdı.
Yatak performasına ise hiç ama hiç değinmeyeceğim. Bu güzelliğin yatağı anlatılmaz yaşamak lazım.
Bana beni tanıtan seks için yaratılmış bir hazine sevgili damla egeli.
Yaşadığım bu güzel gece birlikte yaptığımız kahvaltı ile son buldu.
Ama sanırım sevgili damla egeli ile olan görüşmelerimiz son bulmayacak gibi

:004::004::004::004::004::004::004::004::004::004::004::004::004::004::004::004:

8 Mar 2010
28
0
Cinsiyetiniz nedir?
sevgili coolblack süper bir paylaşım yapmışsın, teşekkürler

KURT ADAM Çevrimdışı

KURT ADAM

Emekli Zampara
23 Ocak 2010
386,108,753
6
Demek gece o yüzden erken kaçtın seksyblack gecede prenses gibiydi :)

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,330
270
Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,330
270
Sadece organizasyon alel acele oldu ama seninle yaşadığım hiç bir an alel acele değildi. Paylaşım için değil yaşattıkların için ben teşekkür ederim.
tşk ederım paylaşım için hernekadar alelacele olsada herşey çok guzeldi. tşk ederim cooll :)

KURT ADAM Çevrimdışı

KURT ADAM

Emekli Zampara
23 Ocak 2010
386,108,753
6
Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,330
270
Kıpırtı hiç eksik olmadı üstadım. Taki önce melek sonra seksyblack gelipte biri sağ bir sol yanıma konuşlanınca girdiğim şok anına kadar
coolblack'in toplantının sonuna doğru;

Kıpır kıpır olmasını şimdi anladım...:smile::smile:

xGHOSTMANx Çevrimdışı
23 May 2009
152
2
Cinsiyetiniz nedir?
coolblack'in toplantının sonuna doğru;

Kıpır kıpır olmasını şimdi anladım...:smile::smile:
bende diyordum ki cool gidiyorum diyor vedalaşıyoruz tekrar geri geliyo tekrar vedalaşıyoruz sonra bidaha geri geliyo.sanırım heyecandan bir türlü gidemedi:))))

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,330
270
Ne yardan geçiliyor ne serden. Heyecan hiç eksik olmazki kardeşim hayatımızdan. Heyecan yoksa yaşamanında anlamık yok zaten
bende diyordum ki cool gidiyorum diyor vedalaşıyoruz tekrar geri geliyo tekrar vedalaşıyoruz sonra bidaha geri geliyo.sanırım heyecandan bir türlü gidemedi:))))

xGHOSTMANx Çevrimdışı
23 May 2009
152
2
Cinsiyetiniz nedir?
Ne yardan geçiliyor ne serden. Heyecan hiç eksik olmazki kardeşim hayatımızdan. Heyecan yoksa yaşamanında anlamık yok zaten
aynen kardeşim sana katılıyorum heyecan olmalı hayatta.önemli olanda o heyecanı doğru insanla paylaşmakta...

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,330
270
Hebele hübele ne oluyor bana yahu konusmayıda beceremiyorum artık

KURT ADAM Çevrimdışı

KURT ADAM

Emekli Zampara
23 Ocak 2010
386,108,753
6
yaw coolblack and coolsoner şu ismlerinize bir çözüm bulun insanın kafası karışıyor;););)

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,330
270
Cool olalım ama kul olmayalım bilen bilir coolblack kim coolsoner kim box dışında sikinti olmuyor aslında

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,330
270
Hadi cool olalım o vakit

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,330
270
Derhal intikal ediyorum o vakit

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,330
270
Yav çok geç kaldın blackim kararmak istiyorum senin elinde karayım dahada kararayım ateşinde yanayım kömür olayım

PİSAGORx Çevrimdışı

PİSAGORx

Black is Black
4 Haz 2009
572
4
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
DAHA NE KADAR KARARACAKSIN ZENCi OLMUŞ ÇIKMIŞSIN ZATEN :):)
ZEYNEBİMİN ELİNE DÜŞÜP ATEŞİNDEN YANIP KÜL OLUP KARARMAKSA NİYETİN HAY HAY :D

İŞTE HENDEK İŞTE DEVE

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,330
270
Deve kim yav
hendek nerde
ben bıldıgım yoldan gıdıp adam gıbı yanarım yahuuuu

PİSAGORx Çevrimdışı

PİSAGORx

Black is Black
4 Haz 2009
572
4
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
PİSAGORx Çevrimdışı

PİSAGORx

Black is Black
4 Haz 2009
572
4
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,330
270
İner sanırım iner ama havası hep yerinde

PİSAGORx Çevrimdışı

PİSAGORx

Black is Black
4 Haz 2009
572
4
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
HAVASI SUYU YERİNDE

HELE Kİ O EN SON OKEYi LE OYUNU BİTİRDİĞİMDE DE YERİNDEYDİ :D

TOTOŞUNA SİGORTA YAPTIRALIM Kİ BİŞİ OLURSA SİGORTADAN YAPTIRIRIZ :D

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,330
270
Aman diyim ağzından yel alsın seksy. Sigorta iyi fikir harbiden varmı pisi bizdede kalkık popo sigortası. Lopez kardashian falan onlar Amerikada yaptırdıda burdada varsa öyle bi imkan tez zamanda yaptırmak lazım sigortayı

PİSAGORx Çevrimdışı

PİSAGORx

Black is Black
4 Haz 2009
572
4
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
aman diyim ağzından yel alsın seksy. Sigorta iyi fikir harbiden varmı pisi bizdede kalkık popo sigortası. Lopez kardashian falan onlar amerikada yaptırdıda burdada varsa öyle bi imkan tez zamanda yaptırmak lazım sigortayı

özel sigorta yaptırcaz ona :):):) her cm karesini sigortalıcaz :d

PİSAGORx Çevrimdışı

PİSAGORx

Black is Black
4 Haz 2009
572
4
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
PİSAGORx Çevrimdışı

PİSAGORx

Black is Black
4 Haz 2009
572
4
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar