emirr39
Normal Üye
- 14 Nis 2019
- 16
- 30
- Cinsiyetiniz nedir?
Sabah sabah forumda boş boş gezinirken artık elim mi deydi yoksa bilerek mi tıkladım Aisyinin ilanı tıkladım. Biraz fotoğraflara baktım biraz referanslara baktım dedim tamam hemen yazayım. WhatsAppdan yazdığım gibi cevap vermesi hoşuma gitti(hızlı cevap verenlerin hastasıyız.) anlaştıktan sonra işin zor kısmı beklemek kaldı. 22:30 gibi söylediği yere yakınım diye mesaj attım oda sitenşn tam konumu hemen WhatsAppdan attı ama ilk defa geldiğim için binaya nerden girildiği anlayamadım ve girilmemesi gereken yerden girince güvenliklerle biraz tartışmamız oldu
. Giderseniz güvenliğe sorun nerden giriliyor diye.
Biraz aisyden bahsetmem lazım.
Aisy güzelliği adamı delirtir. Ağzı yüzü eli ayağı o kadar güzel ki dokunmaktan bıkmıyorsunuz. Çok zarif bir kadın ama ilişkide yer yer sert olduğum zaman rahatsız olmadı.
Yatakta istediğiniz çoğu şeyi yapabilir ama olmazları var saygı duymak gerekir.
Ben mutlu ayrıldım yanından sabah uyanırken yanında bu kadar güzel bir kadın olması beni mutlu etti açıkçası. Dilerim oda mutlu olmuştur.

Biraz aisyden bahsetmem lazım.
Aisy güzelliği adamı delirtir. Ağzı yüzü eli ayağı o kadar güzel ki dokunmaktan bıkmıyorsunuz. Çok zarif bir kadın ama ilişkide yer yer sert olduğum zaman rahatsız olmadı.
Yatakta istediğiniz çoğu şeyi yapabilir ama olmazları var saygı duymak gerekir.
Ben mutlu ayrıldım yanından sabah uyanırken yanında bu kadar güzel bir kadın olması beni mutlu etti açıkçası. Dilerim oda mutlu olmuştur.