canjkur
Normal Üye
- 8 Ağu 2022
- 1
- 7
- 34
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Derin hanım ile dün akşam 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Biraz erken konuma ulaşmama rağmen nezaket gösterip beni kabul etti. Karşımda çok hoş, çıtı pıtı genç bir kadın gördüm. Heyecandan ilk başlarda ne konuştuğumu hatırlamıyorum Sadece ince ve uzun fiziği, güzel kokusu ve yumuşak dudaklarının ben de bıraktığı o ilk etki aklımdan çıkmıyor.
Özel anlar için çok detay vermeyeceğim. Diğer referanslardaki olumlu şeylerin hepsi ve daha fazlası vardı. Hiçbir şey eksik değildi. Derin hanımın çok çook güzel bir tadı olduğunu söyleyebilirim. Ve içi sıcacık, her anlamda Oral sekste yaptıklarını ise daha önce hiç yaşamamıştım. Mükemmel bir kadın.
Derin hanım ile tekrar görüşmek için sabırsızlanıyorum. En yakın zamanda tekrar ziyaret edeceğim.
Mükemmel bir kadınsın Derin
Özel anlar için çok detay vermeyeceğim. Diğer referanslardaki olumlu şeylerin hepsi ve daha fazlası vardı. Hiçbir şey eksik değildi. Derin hanımın çok çook güzel bir tadı olduğunu söyleyebilirim. Ve içi sıcacık, her anlamda Oral sekste yaptıklarını ise daha önce hiç yaşamamıştım. Mükemmel bir kadın.
Derin hanım ile tekrar görüşmek için sabırsızlanıyorum. En yakın zamanda tekrar ziyaret edeceğim.
Mükemmel bir kadınsın Derin