Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Çok tatlı olduğunu söylemişmiydim...

alexandrate40

Normal Üye
8 Ara 2020
9
40
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ah Edacım sen ne zeki ne tatlı ne alımlı bir pembişsin. Hastayım kadının akıllısına. Birkaçgün önce bir arkadaşım ile gıyabımda yaptıkları gıybet sonucunda Edanın yanında aldım soluğu. Çok güvenli ve rahat bir yerde kendisi. Karşımda beklediğim ötesinde ve aşırı sevimli bir pembiş görünce tabi çok mutlu oldum. Çok nazik misafirperver ve çok doğal bir insan olduğu için teşekkür ederim kendisine. Neyse biraz kendisiyle ilgili özel konulardan sohbet ettikten sonra harika bir deep oral amanın o nedir öyle harika. Tabi aldı beni götürdü malum aynalı çarşıya. Kendisine sordum tabi favori pozişınını haliyle dedi dogy style. Tertemiz mis kokan teni sıcak öpmesi ve arzulu sevişi insanın iliğini kurutuyor tâbi. Sanki çok uzun zamandır tanıyor gibi kendisini o derece keyif aldım. Kensininde işi olduğu için kısa kesmek zorunda kaldık ama bir dahaki sefere bana voktalar ondan olacak şekilde sözleştik. Çok teşekkür ederim Edaya herşey için samimiyeti için. Birde çok tatli olduğunu söylemişmiydim.....

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
282
391
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detaylı ve keyifli paylaşım için teşekkürler.
@EDA için deli dolu tatlı kısmını okumuştuk şimdi zeki ve alımlılığı da kaydediyoruz.👍

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ah Edacım sen ne zeki ne tatlı ne alımlı bir pembişsin. Hastayım kadının akıllısına. Birkaçgün önce bir arkadaşım ile gıyabımda yaptıkları gıybet sonucunda Edanın yanında aldım soluğu. Çok güvenli ve rahat bir yerde kendisi. Karşımda beklediğim ötesinde ve aşırı sevimli bir pembiş görünce tabi çok mutlu oldum. Çok nazik misafirperver ve çok doğal bir insan olduğu için teşekkür ederim kendisine. Neyse biraz kendisiyle ilgili özel konulardan sohbet ettikten sonra harika bir deep oral amanın o nedir öyle harika. Tabi aldı beni götürdü malum aynalı çarşıya. Kendisine sordum tabi favori pozişınını haliyle dedi dogy style. Tertemiz mis kokan teni sıcak öpmesi ve arzulu sevişi insanın iliğini kurutuyor tâbi. Sanki çok uzun zamandır tanıyor gibi kendisini o derece keyif aldım. Kensininde işi olduğu için kısa kesmek zorunda kaldık ama bir dahaki sefere bana voktalar ondan olacak şekilde sözleştik. Çok teşekkür ederim Edaya herşey için samimiyeti için. Birde çok tatli olduğunu söylemişmiydim.....
Sen bir daha bir daha söyle 🥰😂😂
Güzel sözlerin için teşekkür ederim. Çok keyif aldığım bir görüşme oldu. İki geveze olarak zamanın nasıl geçtiğini anlamadık 😂😂
Sözüm söz uzun bir vakitte votkalar benden 🥳🥳🥳

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,503
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler, güzel içen ve güzel sevişen kadının tadı ayrı oluyor tabii (y)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar