alexandrate40
Normal Üye
- 8 Ara 2020
- 9
- 40
- 44
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Ah Edacım sen ne zeki ne tatlı ne alımlı bir pembişsin. Hastayım kadının akıllısına. Birkaçgün önce bir arkadaşım ile gıyabımda yaptıkları gıybet sonucunda Edanın yanında aldım soluğu. Çok güvenli ve rahat bir yerde kendisi. Karşımda beklediğim ötesinde ve aşırı sevimli bir pembiş görünce tabi çok mutlu oldum. Çok nazik misafirperver ve çok doğal bir insan olduğu için teşekkür ederim kendisine. Neyse biraz kendisiyle ilgili özel konulardan sohbet ettikten sonra harika bir deep oral amanın o nedir öyle harika. Tabi aldı beni götürdü malum aynalı çarşıya. Kendisine sordum tabi favori pozişınını haliyle dedi dogy style. Tertemiz mis kokan teni sıcak öpmesi ve arzulu sevişi insanın iliğini kurutuyor tâbi. Sanki çok uzun zamandır tanıyor gibi kendisini o derece keyif aldım. Kensininde işi olduğu için kısa kesmek zorunda kaldık ama bir dahaki sefere bana voktalar ondan olacak şekilde sözleştik. Çok teşekkür ederim Edaya herşey için samimiyeti için. Birde çok tatli olduğunu söylemişmiydim.....