Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Çok özel biri ile görüşmem

Kivan21

Normal Üye
25 Kas 2023
12
16
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar, @SU PERİSİ ALARA ile bu hafta muazzam geçen bir görüşme yaşadım. Sevgili Alara görür görmez parlayan bir güzellik gibi ışıltılı. Büyüleyici fiziği yanısıra samimi doğal sohbeti bilgi birikimiyle çok kültürlü zarif ve çok tatlı biri. Birlikte harika zaman geçirdim yaşanan özel anlar en özellerim arasına üst sıradan girdi bile :) Ben kendisini tanıdığıma çok çok mutlu oldum. Tekrar görüşmek dileğiyle Alara ❤️❤️❤️

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
3,438
2,727
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar, @SU PERİSİ ALARA ile bu hafta muazzam geçen bir görüşme yaşadım. Sevgili Alara görür görmez parlayan bir güzellik gibi ışıltılı. Büyüleyici fiziği yanısıra samimi doğal sohbeti bilgi birikimiyle çok kültürlü zarif ve çok tatlı biri. Birlikte harika zaman geçirdim yaşanan özel anlar en özellerim arasına üst sıradan girdi bile :) Ben kendisini tanıdığıma çok çok mutlu oldum. Tekrar görüşmek dileğiyle Alara ❤️❤️❤️
Paylaşım için teşekkürler

SU PERİSİ ALARA Çevrimdışı
19 Eki 2023
24
340
Merhabalar balım benim ❤️🥰🤗 çok teşekkür ederim nekadar incesin gerçekten iyiki tanıdım bende seni iyiki geldin benim içinde çok keyifli bir görüşmeydi 🙏🥰 seni kocaman öpüyorum tekrar görüşmek dileğiyle diliyorum kendine çok iyi bak hoşçakal bebeğim 🤗🥰❤️❤️

Emre1626 Çevrimdışı
6 Ocak 2021
96
93
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar