Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Çok keyifli ve özeldi

• Konbuyu başlatan klbm
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:28
6 Ocak 2022
322
312
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumda ilk fotoğraflarını gördüğümde ve yorumları gördüğümde mutlaka görüşmem gerektiğini anlamıştım.

İlk mesajım ve sonrasında kendinin verdiği geri dönüş sonrasında tamam dedim bu kız gerçekten kaliteli 😀Gerçi kendi işlerinin yoğunluğundan fazla mesaj yazmayı sevmiyor sonradan öğrendim ama bu da bir dip not olsun.

Günü kararlaştırdık ve beklemeye başladım.Nihayet o gün geldi ve macera başladı , hem de ne macera.

Ben coğrafya kaderimizdir diyenlerdenim, maalesef yaşadığım yer yüzünden misafirlerim şehir dışından geliyor.Şimal’le de böyle oldu.Kendisi havaalanına geçerken bende araçla görüşeceğimiz otele geçiyordum..Yolda iken aradı ve şerefsiz havayolu firmasının Overbooking uygulamasına yakalandık ve saatinde uçağa bilemedi.Tam 3 saat diğer uçuşu bekledi ya, kendisi oradan dönse idi asla bir şey demezdim neticede kendisinin suçu yoktu.Ama o gerçekten tüm yorgunluğuna rağmen nezaketle bekledi ve sonunda sonraki uçuşla geldi.

Oda kapısı çalındığında açtım ve gördüm ki bir melek yeryüzüne inmiş.O güzellik ne öyle yaaaa

Son derece samimi,içten ve hoş sohbet birisi.

Gelelim özel konulara, referans yazan arkadaşların bire bir aynısı.O uyumu yakaladığınızda , her şeyi oluruna bıraktığınızda ertesi gün ben ne yaşadım diyorsunuz.☺️☺️

Şimalcim seni tanımama fırsat verdiğin için çok teşekkür ederim gerçekten çok ama çok özelsin.Referans yazılmasını sevmiyorsun ama yazmazsam gerçekten çok ama çok haksızlık yapmış olurdum.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,229
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sewişmenize sağlık

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

Sems10 Çevrimdışı
24 Şub 2022
78
72
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler keyfiniz daim olsun 👍

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Şimal Çevrimdışı
26 Ocak 2022
175
1,083
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Forumda ilk fotoğraflarını gördüğümde ve yorumları gördüğümde mutlaka görüşmem gerektiğini anlamıştım.

İlk mesajım ve sonrasında kendinin verdiği geri dönüş sonrasında tamam dedim bu kız gerçekten kaliteli 😀Gerçi kendi işlerinin yoğunluğundan fazla mesaj yazmayı sevmiyor sonradan öğrendim ama bu da bir dip not olsun.

Günü kararlaştırdık ve beklemeye başladım.Nihayet o gün geldi ve macera başladı , hem de ne macera.

Ben coğrafya kaderimizdir diyenlerdenim, maalesef yaşadığım yer yüzünden misafirlerim şehir dışından geliyor.Şimal’le de böyle oldu.Kendisi havaalanına geçerken bende araçla görüşeceğimiz otele geçiyordum..Yolda iken aradı ve şerefsiz havayolu firmasının Overbooking uygulamasına yakalandık ve saatinde uçağa bilemedi.Tam 3 saat diğer uçuşu bekledi ya, kendisi oradan dönse idi asla bir şey demezdim neticede kendisinin suçu yoktu.Ama o gerçekten tüm yorgunluğuna rağmen nezaketle bekledi ve sonunda sonraki uçuşla geldi.

Oda kapısı çalındığında açtım ve gördüm ki bir melek yeryüzüne inmiş.O güzellik ne öyle yaaaa

Gelelim özel konulara, referans yazan arkadaşların bire bir aynısı.O uyumu yakaladığınızda , her şeyi oluruna bıraktığınızda ertesi gün ben ne yaşadım diyorsunuz.☺️☺️

Şimalcim seni tanımama fırsat verdiğin için çok teşekkür ederim gerçekten çok ama çok özelsin.Referans yazılmasını sevmiyorsun ama yazmazsam gerçekten çok ama çok haksızlık yapmış olurdum.
Çok mutlu olduğum ve keyif aldığım bir tanışma oldu tekrar görüşmek dileğiyle 😊

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,431
1,179
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar