Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Çok Keyifli Incall Görüşme

vensche

Normal Üye
16 Haz 2024
1
7
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Asude Hanım bugün 1 saatlik görüşme için beni evinde ağırladı.

Daha önce forumdan bir görüşme gerçekleştirmemiştim. Dolayısıyla referans durumu da söz konusu değildi. Öncelikle, referans şartı koymayarak yeni üyelere bu fırsatı tanıdığı için kendisine teşekkür ederim.

Kapıda sevecen bir şekilde karşıladı, içeri girdikten sonra buzları eritmek için hemen samimi bir muhabbete başladı ve aramızda keyifli konuşmalar geçti. Sadece görsel anlamda değil, üslup, kendini ifade etme şekli ve mizacı açısından da etkileyici biri.

Kendisi çok nazik ve sevecen ruhlu. Görüşme boyunca iletişim konusunda hiçbir problem yaşamadım. Mesajlarda belirttiği açık ve net sınırlar çerçevesinde kalındığı sürece, birlikte olduğunuz süreçte oldukça uyumlu biri.

Ben şahsen birlikte geçirdiğim her dakikadan fazlasıyla keyif aldım. İyi ki de forumdan görüşebileceğim biri olarak ilk Asude Hanım'ı görmüşüm. Kendisine her şey için teşekkür ediyorum 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar