Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Çok Güldük

17 Mar 2024
174
261
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gülmeye sohbet etmeye gittiniz sanırım birşey yaşamadınız ? Sohbeti güzel ise iyi gideriz bizde geçerken uğrar 2 laklak yapar güler eğleniriz

CEREN BAŞAK Çevrimdışı
4 Haz 2020
2,020
6,633
17 Mar 2024
174
261
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Boş boş konuşma yazmada gereksiz olduğun burdan belli
Ne alaka boş boş konuşup gereksiz olmak ? Belli bi amacımız var gülüp eğlenmenin sohbet etmenin neresi referans olabilir bize ? Burası güldüğümüz eğlendiğimizi anlatcağımız yer değil birbirimize fayda sağlayacak bilgileri anlatcağımız yer , sizin hakkınızda feedback alamadıktan sonra referans yazmanın anlamı yok bence , hiç açılmasa daha iyiydi

besiktas1903

Normal Üye
21 Haz 2013
4
15
Cinsiyetiniz nedir?
Gülmeye sohbet etmeye gittiniz sanırım birşey yaşamadınız ? Sohbeti güzel ise iyi gideriz bizde geçerken uğrar 2 laklak yapar güler eğleniriz
Kardesim bir sey yasamamis olsak olumlu gorusme diye baslik acmazdim degil mi? Fotolari ve diger kisilerin yorumlari mevcut zaten.

CEREN BAŞAK Çevrimdışı
4 Haz 2020
2,020
6,633
Ne alaka boş boş konuşup gereksiz olmak ? Belli bi amacımız var gülüp eğlenmenin sohbet etmenin neresi referans olabilir bize ? Burası güldüğümüz eğlendiğimizi anlatcağımız yer değil birbirimize fayda sağlayacak bilgileri anlatcağımız yer , sizin hakkınızda feedback alamadıktan sonra referans yazmanın anlamı yok bence , hiç açılmasa daha iyiydi
Sanane isteğini açar yazar sanane

17 Mar 2024
174
261
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kardesim bir sey yasamamis olsak olumlu gorusme diye baslik acmazdim degil mi? Fotolari ve diger kisilerin yorumlari mevcut zaten.
Biraz bahsetseydin keşke bizde bilgi sahibi olsaydık.

Sanane isteğini açar yazar sanane
Ne bu ters tepki anlamadımki olması gerekeni söylemek suçmu forumun amacına ulaşmasını sağlamak için bahsettim , ne kadar kabasınız söylemleriniz hiç hoş değil

24 Tem 2022
192
165
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba zaten tonla referans adamda güzel bir vakit geçirdi diye içindekini anlatmış senin tepkin de sert olmuş belliki bazı şeyleri anlatmamak istemiş bunu sorgulamak bize düşmez

CEREN BAŞAK Çevrimdışı
4 Haz 2020
2,020
6,633

Biraz bahsetseydin keşke bizde bilgi sahibi olsaydık.

Ne bu ters tepki anlamadımki olması gerekeni söylemek suçmu forumun amacına ulaşmasını sağlamak için bahsettim , ne kadar kabasınız söylemleriniz hiç hoş değil
Bunu dalga geçerek değilde güzel bir dilde yazsaydınız beyfendi ozaman böyle tepki olmazdı neyse uzatmıyorum yazzsanızda cevap vermiyceğim size

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar