- 22 Mar 2021
- 171
- 172
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Yine yaz bitti. Güneşi göremeden,
Önceden alınmış randevu ile görüşme keyfine varmak için. Düştüm yollara. Bu yol ağustos sonunda bir tarihte...
@AylinAylin ile 4 saatlik bir görüşme...
Ev konumu kolay bulunur, ev sahipliği harika. Ikramları,temiz havlusu ile takdir edilir.
Ve tanışma,bol konuşmalı bir başlangıç.
Hatta aynı kitabı okuyor olmak tesadüf ya.
Hediye aldığım kitabın aynısını görmek. Bu kadın dedim, kendimce . Tam kafa dengi.
Sonra, birden duş almalıyım dedim. Sonrası malum. Ateşini yolla bana.....
O nasıl bir oral. Aman Tanrım dedim.
Yatağa giderken bile. Daha yatakta devamı ve . Rucco4stars pozisyon zenginliğine başla dercesine bir bakış. Ve çeşit ayirmaksizin. Dolu dolu ilk tur.
Hani sanki atak üstüne atak yapan şampiyon takım gibi. Kanatlardan hücum zenginliği ile ikili orgazm ile biten tur.
Ve devamı tekrar duş ve tekrar tekrar.
4 saatlik görüşme dolu dolu geçti.
Kitap hediyelerim umarım hoşuna gitmiştir. @AylinAylin .
Uzun süre sonra bir pembisten bu kadar ilgi alaka ve zevk alarak görüşmemiz bitti.
Ben söylemesem , ( geri dönüşüm saat olarak sıkıntılı olmaması için) daha devam edecek olması . Benim de ona doymadigimi anlaması bakışlarında vardı. Sanki.
Tanıdığım için teşekkürler . @AylinAylin . Harika bir gün yaşattığın için.
Önceden alınmış randevu ile görüşme keyfine varmak için. Düştüm yollara. Bu yol ağustos sonunda bir tarihte...
@AylinAylin ile 4 saatlik bir görüşme...
Ev konumu kolay bulunur, ev sahipliği harika. Ikramları,temiz havlusu ile takdir edilir.
Ve tanışma,bol konuşmalı bir başlangıç.
Hatta aynı kitabı okuyor olmak tesadüf ya.
Hediye aldığım kitabın aynısını görmek. Bu kadın dedim, kendimce . Tam kafa dengi.
Sonra, birden duş almalıyım dedim. Sonrası malum. Ateşini yolla bana.....
O nasıl bir oral. Aman Tanrım dedim.
Yatağa giderken bile. Daha yatakta devamı ve . Rucco4stars pozisyon zenginliğine başla dercesine bir bakış. Ve çeşit ayirmaksizin. Dolu dolu ilk tur.
Hani sanki atak üstüne atak yapan şampiyon takım gibi. Kanatlardan hücum zenginliği ile ikili orgazm ile biten tur.
Ve devamı tekrar duş ve tekrar tekrar.
4 saatlik görüşme dolu dolu geçti.
Kitap hediyelerim umarım hoşuna gitmiştir. @AylinAylin .
Uzun süre sonra bir pembisten bu kadar ilgi alaka ve zevk alarak görüşmemiz bitti.
Ben söylemesem , ( geri dönüşüm saat olarak sıkıntılı olmaması için) daha devam edecek olması . Benim de ona doymadigimi anlaması bakışlarında vardı. Sanki.
Tanıdığım için teşekkürler . @AylinAylin . Harika bir gün yaşattığın için.