kraltaylor
Normal Üye
- 21 Eki 2009
- 21
- 18
- Cinsiyetiniz nedir?
İş gereği kartal tarafına gitmek zorundaydım ve sonrasında ilgimi çeken Malikaya yazdım ve anlık müsaitliğini sordum akşam saatlerine sözleştik. Açıkçası ben çok uzak doğu kızlarını sevmem, öyle birimi acaba diye endişeliydim bile. Ama hiç düşündüğüm gibi değildi, çok güzel, çok seksi, ve çok çıtır öncesinde biraz utangaçlığı var ama yakınlaşınca bi anda ateşi altında kalıyosunuz çok farklı bir deneyimdi benim için, yine ve fırsat buldukça birçok kez gitmek isterim. Fotoğraflarda gördüğünüzden çok daha güzel, teni, kokusu, sarılışı ve yakınlığı kız arkadaşınız gibi sevişeceğiniz ortam. Türkçeyide biraz biraz öğrenmiş konuşuyo baya anlaşabiliyosunuz.
Evi çok rahat gidilebilecek istmarina avm içerisindeki rezidanslarda, giriş sorunsuz zaten kendisi yönlendiriyo. Marmaray dibinde zaten, arabayla gidicekler içinde avm otoparkı var. Bu kız buralardayken kaçırmamak lazım. Aman diym
Teşekkürler Malika
Evi çok rahat gidilebilecek istmarina avm içerisindeki rezidanslarda, giriş sorunsuz zaten kendisi yönlendiriyo. Marmaray dibinde zaten, arabayla gidicekler içinde avm otoparkı var. Bu kız buralardayken kaçırmamak lazım. Aman diym
Teşekkürler Malika