Furkantyy
Normal Üye
- 21 Ocak 2022
- 32
- 135
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
From üye birisi olarak ilk görüşmemi @ŞULE BEBEK ile yapmıştım İletişim gayet basitti. Kendinizi tanıtıltan sonra incall yapmadığı için size bildiği bir suit öneriyor. Dilerseniz başka bir yer de tutabilirsiniz tabi. Sonrasında ufak bir ön ödeme rica ediyor benim için sıkıntı değildi Neyse konumuza gelelim. Kendisi bildiğiniz üzere gencecik 20-21 yaşlarında ve kapalı bir kadın. Ben 3 saatlik bir görüşme tercih etmiştim. Tam vaktinde gelmesi kapı çaldı ve içeri buyur ettim. Gayet güzel,alımlı bir kadın profili çiziyor fakat tanıştıktan sonra bir soyunuşu var. O kıyafetleri çıkardıkça ortaya yeni bir hazine dökülüyor Göğüsleri muhteşem Kalçası geniş ve dolgun. seven birisi olarak hakkını verdiğimi söyleyebilirimm. uzun öpüştükten sonra güzel bir Oral ile sizi en sert halinize getirmeden rahat etmiyor Sonrasında kondomu takarken biraz halime üzülse de gözümün önünde böyle kocaman memeler ve elimin içinde böyle dolgun bir kalçayı hissedince dayanamayıp hızlı sert şekilde giriş yaparak biraz can yaksamda . Sonrasında o muhteşem doggy herşeyiyle önümde . En sonunda iken hızlandığımda vücuduna savruluşunu bir görmeniz lazımdı harikaydı . 1. Seans bu şekilde bittikten sonra duş alıp çıkıp uzun yatakta hayattan sohbet edip öpüştük ve sürtünmesiyle 2. Seansın startı verildi ama bu sefer kendine uzun oral yapıp yeter demesine rağmen uğraşarak zevki alarak tityerek Kendisi büyük zevk gelmesi ve ikinci start hızla hareket ederek ter içinde kalsamda büyük zevk keyif verici hersey