Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cezbedici

Ragnar22

Normal Üye
12 Ara 2023
3
13
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir pazar günüydü Nur hanım uzun süredir ilgimi çekiyordu müsait olduğunu öğrendiğim gibi yola koyuldum,yüz güzelliği benim için olmazsa olmaz kriterlerden biridir kapıyı açtığı anda doğru yerde olduğumu farkettim fazlasıyla enerjik hoş sohbeti olan bir hanımefendi karşısına oturunca hemen yatağa geçmek istiyorsunuz zaten saksoya başlayınca kendinizden geçmemeniz mümkün değil benim 2. seans uzun sürer normalde nasıl olduysa fazla dayanamadım bir kere tercih edenin bir kere ile yetinmeyeceğinin garantisini verebilirim .

HERDİF24 Çevrimiçi

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
8,092
6,726
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

PETİTE NUR Çevrimdışı
9 Kas 2019
317
1,850
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bir pazar günüydü Nur hanım uzun süredir ilgimi çekiyordu müsait olduğunu öğrendiğim gibi yola koyuldum,yüz güzelliği benim için olmazsa olmaz kriterlerden biridir kapıyı açtığı anda doğru yerde olduğumu farkettim fazlasıyla enerjik hoş sohbeti olan bir hanımefendi karşısına oturunca hemen yatağa geçmek istiyorsunuz zaten saksoya başlayınca kendinizden geçmemeniz mümkün değil benim 2. seans uzun sürer normalde nasıl olduysa fazla dayanamadım bir kere tercih edenin bir kere ile yetinmeyeceğinin garantisini verebilirim .
Çok teşekkür ederim referansın için referans yazmana şaşırdım ve sevindim:) tekrar görüşmek üzere:)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar