- 5 Tem 2010
- 45
- 237
Eva, cezbedici fotoğrafları ve aldığı olumlu referanslarla aklımdaydı. İletişime geçerek cumartesi akşamı için sözleştik. Fotoğraflarından vücut güzelliği ortadaydı, sürpriz kısım ise yüz güzelliği oldu, odamın kapısı çaldı ve beklediğimden de güzel yüzlü Eva karşımdaydı Sohbeti keyifli, güler yüzlü, neşeli, modunuzu yükselten birisi, kısa sürede kaynaştık.
Kendisi tam bir gfe. Ortam ısındı kavuştuk, sevgilimdi sanki. Vücudu muhteşem, gerek göğüsleri, gerek kalçaları ve vücut hatları çok güzel Güzel bir uyum sağlayarak çok keyifli saatler yaşadık. 3 saat için sözleşmiştik ama ben doyamadım, yetmedi. Beni kırmadı 1 saat daha kaldı. Gerek sohbet, gerek özel anlarda her şeyiyle çok güzel vakit geçirdim
Tekrar görüşmek üzere @Partner Eva her şey için çok teşekkür ederim
Kendisi tam bir gfe. Ortam ısındı kavuştuk, sevgilimdi sanki. Vücudu muhteşem, gerek göğüsleri, gerek kalçaları ve vücut hatları çok güzel Güzel bir uyum sağlayarak çok keyifli saatler yaşadık. 3 saat için sözleşmiştik ama ben doyamadım, yetmedi. Beni kırmadı 1 saat daha kaldı. Gerek sohbet, gerek özel anlarda her şeyiyle çok güzel vakit geçirdim
Tekrar görüşmek üzere @Partner Eva her şey için çok teşekkür ederim