Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ceylan Gözlü Mükemmel Kadın

mayuanzhao

Normal Üye
22 Ağu 2021
7
54
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugün Ezgi Hanımla bir görüşme gerçekleştirdik.
Ulaşım, otopark vs. sorunsuz. Evi çok güzel ve derli toplu.
Gelelim kendisine. Ben bayıldım. Çok tatlı, gayet kibar ve hoş birisi. Çok tatlı dilli ve muhabbeti çok güzel. Bu forumda gözü kapalı tavsiye edebileceğim gayet temiz ve düzgün ENDER bir kadın. Gerçek bir kadın. Kadın gibi kadın resmen.
Sıkı, fit ve çok güzel bir vücut, çok güzel gözlü ve sizi mutlu edebilmek icin çaba gösteren tam bir kadın.

Çok teşekkürler Ceylan Gözlü.

EZGİM Çevrimdışı
17 Kas 2020
371
439
Gelelim kendisine. Ben bayıldım. Çok tatlı, gayet kibar ve hoş birisi. Çok tatlı dilli ve muhabbeti çok güzel. Bu forumda gözü kapalı tavsiye edebileceğim gayet temiz ve düzgün ENDER bir kadın. Gerçek bir kadın. Kadın gibi kadın resmen.
Sıkı, fit ve çok güzel bir vücut, çok güzel gözlü ve sizi mutlu edebilmek icin çaba gösteren tam bir kadın.

Merhabalar balim benim oncelikle çok ama çok teşekkür ederim🥰 iyi ki geldin iyi ki tanidim seni gerçekten seni tanidigima cok ama cok m.oldum🥰 güzel ve naif sözlerin icin ayrıca cok ama teşekkür ederim🥰 kocaman kocaman öpüyorum seni tekrar görüşebilmek dileğiyle💋💋

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,670
4,289
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

paylaşım için teşekkürler

On_2434

Normal Üye
16 Ara 2022
1
0
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Deneyim için teşekkürler fakat kendisine telefon dışında ulaşabilecegim bir yol varmı acaba

mrtpay

Normal Üye
26 Eyl 2022
36
38
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar