Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ceylan görünümlü KAPLAN

Bibercan Çevrimdışı
9 Ağu 2021
10
15
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun zamandır takipte olduğum Rüya hanımla görüşme fırsatı buldum. Evi metrobüs hattına çok yakın. Trafik sorunu yaşamadan ulaşabilirsiniz. Konuşma üslubu iletişimi harika. Çok sıcak sevecen karşılama ve sohbetten sonra ilk görüşme heyecanını atıp yıllardır görüştüğünüz arkadaş gibi hissettiriyor. Kendisi bir Ceylan gibi naif görünsede odaya geçince kostümünü değiştirip kaplana dönüşüverdi. Gerisi sürpriz olsun… :) Kişisel bir sorununuz yoksa mutsuz ayrılmak mümkün değil. Teşekkürler RÜYAM. Yaşattıklarını sende yaşayasın.

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,389
1,846
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler!.. Sevişmenize sağlık!..

Gri_ Çevrimdışı
12 Ara 2021
342
675
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun zamandır takipte olduğum Rüya hanımla görüşme fırsatı buldum. Evi metrobüs hattına çok yakın. Trafik sorunu yaşamadan ulaşabilirsiniz. Konuşma üslubu iletişimi harika. Çok sıcak sevecen karşılama ve sohbetten sonra ilk görüşme heyecanını atıp yıllardır görüştüğünüz arkadaş gibi hissettiriyor. Kendisi bir Ceylan gibi naif görünsede odaya geçince kostümünü değiştirip kaplana dönüşüverdi. Gerisi sürpriz olsun… :) Kişisel bir sorununuz yoksa mutsuz ayrılmak mümkün değil. Teşekkürler RÜYAM. Yaşattıklarını sende yaşayasın.
Paylaşımınız için teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,503
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yaaa ne güzel adamsin sen ben kaplan sen ise vahşi bir aslan olmuştun bana yaşattığın güzel saatler için çok teşekkür ederim bebeğim 🥰🥰🥰

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,441
1,185
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar