Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme cerenlendim...

zaza18 Çevrimdışı
12 Nis 2022
65
150
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cerenin gülüşünde saklı bir bahar,
Onunla yanan yüreğim hep onunla var.
Tutkulu sevdasıyla dolar her an,
Cerenle yaşamak, aşkla dolu bir dünyanın başlangıcıdır.
Diye başlamak istedim, X ortamında tanıştığım ve güzel iletişim kurduğum bir kadın,
kendisini yakından tanımak buluşmak için hep söylüyordum ve en sonunda randevulaştık.
Hazırlıklarımı yapıp Cerenin gönderdiği konuma yola koyuldum, verdiği konuma geldiğimde
kapıda mavi uzun gömleği, yumuşak bir makyajla karşıladı ve tabii ki evin güzel kedisi Lily de
kapıdaydı, kapıdaki samimiyeti güler yüzü heyecanıma heyecan katmıştı, hemen kendimi
duşa attım ve hazırladığı ikramlarla birlikte sohbete koyulduk, gözünün içine bakarak
konuşması, dobra bir şekilde yorumlaması beni kendisine daha çok çekti, sohbet çok iyi
gidiyordu Lily bizim aramızda dolanıyor gülüp eğleniyorduk, beni anlamış olması lazım,
odaya geçelim mi teklifi geldi, bende bu anı bekliyordum, banyoya geçti bende yatakta vakit
geçirirken o güzel kaldın odaya geldi, uzanmış beklerken üstündeki gömleğini çıkarttı ve
yanıma uzandı. Nabzım hızlanmaya, heyecanım katlanmaya başlamıştı, yavaş yavaş
soyundu ve o ateşli zamanlara geçmiş olduk, çok rahat çok hissiyatlı bir kadınla çok güzel bir
an yaşadım, duşa girdiğimde tadı damağımda kalmış bir hal vardı üzerimde, çıktığımda yine
güzel sohbet ettikten sonra güzel bir öpücükle uğurlandım.
Öncelikle seninle tanıştığım için aşırı mutluyum, bana vakit ayırdığın, güzel sohbetinle eşlik
etiğin için çok teşekkür ederim, iyi ki seni tanımış tanışmışım. İyi ki varsın.💕💕

Herkese iyi forumlar.:cool:

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
712
493
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Diye başlamak istedim, X ortamında tanıştığım ve güzel iletişim kurduğum bir kadın,
kendisini yakından tanımak buluşmak için hep söylüyordum ve en sonunda randevulaştık.
Hazırlıklarımı yapıp Cerenin gönderdiği konuma yola koyuldum, verdiği konuma geldiğimde
kapıda mavi uzun gömleği, yumuşak bir makyajla karşıladı ve tabii ki evin güzel kedisi Lily de
kapıdaydı, kapıdaki samimiyeti güler yüzü heyecanıma heyecan katmıştı, hemen kendimi
duşa attım ve hazırladığı ikramlarla birlikte sohbete koyulduk, gözünün içine bakarak
konuşması, dobra bir şekilde yorumlaması beni kendisine daha çok çekti, sohbet çok iyi
gidiyordu Lily bizim aramızda dolanıyor gülüp eğleniyorduk, beni anlamış olması lazım,
odaya geçelim mi teklifi geldi, bende bu anı bekliyordum, banyoya geçti bende yatakta vakit
geçirirken o güzel kaldın odaya geldi, uzanmış beklerken üstündeki gömleğini çıkarttı ve
soyundu ve o ateşli zamanlara geçmiş olduk, çok rahat çok hissiyatlı bir kadınla çok güzel bir
an yaşadım, duşa girdiğimde tadı damağımda kalmış bir hal vardı üzerimde, çıktığımda yine
Öncelikle seninle tanıştığım için aşırı mutluyum, bana vakit ayırdığın, güzel sohbetinle eşlik
etiğin için çok teşekkür ederim, iyi ki seni tanımış tanışmışım. İyi ki varsın.💕💕

Güzel yorum referans için teşekkürler

Gwen61 Çevrimdışı
11 Tem 2022
334
471
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık referans için teşekkürler=)

Celikhanyus Çevrimdışı
14 May 2020
338
641
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık diyelim…😁

CEREN BAŞAK Çevrimdışı
4 Haz 2020
2,020
6,633

Çok teşekkür güzel yorumun için💋

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,214
7,673
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar