Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ceren İle Muhteşem Gece

berkayfb83

Normal Üye
13 Mar 2020
22
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Foruma 6 ay gibi bir süredir üyeyim ve pembişlerden birçok bayan ile görüştüm; fakat hiç referanlara yorum yapmadım yada referans olmadım :) nedendir bilmiyorum.
Pembişlerden memnun olmadığım anlamına da gelmesin sakın hepsi benim için birer melekti.
Dün daha önce elimde olmayan sebeplerden dolayı iki defa randevuyu ertelemek zorunda kaldığım Ceren hanıma misafir oldum;kendisi beni çok iyi bir şekilde ağırladı geç saatlerde olmasına rağmen ; güzelliği ilgi alakası ve hoş sohbeti beni çok etkiledi ; hiç yabancılık çekmedim sanki kendi evindeymişssin gibi hissettiriyor , bu arada evi çok temiz , en çok dikkat ettiğim şeylerden biri.

Diğer konuya gelecek olursak(yatak odası) o benim özelimde kalsın :) Sadece yaşayın ve görün derim.
Bir daha gidermiyim ? En kısa sürede tekrar gideceğim...

Herşey için teşekkür ederim.

CEREN BAŞAK Çevrimiçi
4 Haz 2020
2,016
6,600
Foruma 6 ay gibi bir süredir üyeyim ve pembişlerden birçok bayan ile görüştüm; fakat hiç referanlara yorum yapmadım yada referans olmadım :) nedendir bilmiyorum.
Pembişlerden memnun olmadığım anlamına da gelmesin sakın hepsi benim için birer melekti.
Dün daha önce elimde olmayan sebeplerden dolayı iki defa randevuyu ertelemek zorunda kaldığım Ceren hanıma misafir oldum;kendisi beni çok iyi bir şekilde ağırladı geç saatlerde olmasına rağmen ; güzelliği ilgi alakası ve hoş sohbeti beni çok etkiledi ; hiç yabancılık çekmedim sanki kendi evindeymişssin gibi hissettiriyor , bu arada evi çok temiz , en çok dikkat ettiğim şeylerden biri.

Diğer konuya gelecek olursak(yatak odası) o benim özelimde kalsın :) Sadece yaşayın ve görün derim.
Bir daha gidermiyim ? En kısa sürede tekrar gideceğim...

Herşey için teşekkür ederim.
Yaaa şimardımm çok teşekkür ederim seni tanımakta güzeldi🙏💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar