Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ceren ile 3 saat

• Konbuyu başlatan Alfa7
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
7 Mar 2019
28
22
Cinsiyetiniz nedir?
Ceren Hanım ile beraber çok keyifli bir üç saat geçirdik, kendisinin sohbeti ve cana yakınlığı çok güzeldi. İçki ile eşlik etmenizi öneririm :) Özel anlarda ise kendisi oldukça uyumlu ve tecrübeli, tenin yumuşaklığı ve latin havası ile baştan çıkmamanız elde değil. Kendisine tekrar teşekkür edeiyorum bu güzel anı için. Tekrar görüşeceğimize eminim ☺️

CEREN BAŞAK Çevrimdışı
4 Haz 2020
2,020
6,633
Ceren Hanım ile beraber çok keyifli bir üç saat geçirdik, kendisinin sohbeti ve cana yakınlığı çok güzeldi. İçki ile eşlik etmenizi öneririm :) Özel anlarda ise kendisi oldukça uyumlu ve tecrübeli, tenin yumuşaklığı ve latin havası ile baştan çıkmamanız elde değil. Kendisine tekrar teşekkür edeiyorum bu güzel anı için. Tekrar görüşeceğimize eminim ☺️
Çok teşekkür baby❤️🥂

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,214
7,673
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler sevişmenize sağlık ikinizede tebrikler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,670
4,289
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım icin teşekkürler

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,268
1,489
Cinsiyetiniz nedir?
Geribildirim için teşekkürler

toprakebron

Normal Üye
21 Tem 2022
1
0
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sempatik , Sohbeti keyifli , içten, Güzel kadın 👌.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar