cihanmurat
Normal Üye
- 20 Ağu 2017
- 30
- 155
- Cinsiyetiniz nedir?
Selamlar;
Ceren hanım ile son derece keyifli iki saatlik bir görüşmenin detaylarını yazacağım.
Ceren hanıma bugün öğleden önce yazdım sağolsun hızlı ve nazik bir geri dönüş sağladı;
Telefonda görüşme ve kendisi referans araştırmalarını yaptıktan sonra iki saatlik bir organizasyon randevusu ayarlayabildik.
Ceren'in adres ve bulunduğu konuma gidişi gelişi çok rahat.
İkramları, karşılaması, evi vs gayet nezih ve yabancılık hissetmemeniz için elinden gelen tüm gayreti tevazu içerisinde gösteriyor.
Öncelikle Ceren hanımın başlıkta da belirttiğim gibi ekran yüzü var. Güzel hoş bir yüzü var.
Ceren sizlerin herhangibi bir etkinlikte yan gözle bakıp flört etmek isteyeceğiniz bir tipte.
Barda içecek birşeyler ısmarlayıp geceyi beraber geçirmek isteyeceğiniz bir tipi ve çekimi var.
Bunun yanında vüct hatları olarak da gayet cezbedici, pürüzsüz ve temiz.
Ceren ile çok güzel birşekilde girlfriend deneyimi yaşayabilirsiniz.
Sevişirkeken yüzüne ve gözlerine bakmanın ayrı bir tadı var.
Hangi pozisyonu isterseniz çok rahat uyum sağlıyor.
Taleplerinizi içtenlike severek ve hissederek yerine getiriyor.
Gönlü güzel,kendisi güzel Cerenciğime Bugün beni ağırladığı içinde ayrıca teşekkür ederim.
Selamlar- Sevgiler.
Ceren hanım ile son derece keyifli iki saatlik bir görüşmenin detaylarını yazacağım.
Ceren hanıma bugün öğleden önce yazdım sağolsun hızlı ve nazik bir geri dönüş sağladı;
Telefonda görüşme ve kendisi referans araştırmalarını yaptıktan sonra iki saatlik bir organizasyon randevusu ayarlayabildik.
Ceren'in adres ve bulunduğu konuma gidişi gelişi çok rahat.
İkramları, karşılaması, evi vs gayet nezih ve yabancılık hissetmemeniz için elinden gelen tüm gayreti tevazu içerisinde gösteriyor.
Öncelikle Ceren hanımın başlıkta da belirttiğim gibi ekran yüzü var. Güzel hoş bir yüzü var.
Ceren sizlerin herhangibi bir etkinlikte yan gözle bakıp flört etmek isteyeceğiniz bir tipte.
Barda içecek birşeyler ısmarlayıp geceyi beraber geçirmek isteyeceğiniz bir tipi ve çekimi var.
Bunun yanında vüct hatları olarak da gayet cezbedici, pürüzsüz ve temiz.
Ceren ile çok güzel birşekilde girlfriend deneyimi yaşayabilirsiniz.
Sevişirkeken yüzüne ve gözlerine bakmanın ayrı bir tadı var.
Hangi pozisyonu isterseniz çok rahat uyum sağlıyor.
Taleplerinizi içtenlike severek ve hissederek yerine getiriyor.
Gönlü güzel,kendisi güzel Cerenciğime Bugün beni ağırladığı içinde ayrıca teşekkür ederim.
Selamlar- Sevgiler.