Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ceren Hanım(Haber Spikeri) :) Görüşmesi

cihanmurat Çevrimdışı

cihanmurat

Normal Üye
20 Ağu 2017
30
155
Cinsiyetiniz nedir?
Selamlar;
Ceren hanım ile son derece keyifli iki saatlik bir görüşmenin detaylarını yazacağım.

Ceren hanıma bugün öğleden önce yazdım sağolsun hızlı ve nazik bir geri dönüş sağladı;
Telefonda görüşme ve kendisi referans araştırmalarını yaptıktan sonra iki saatlik bir organizasyon randevusu ayarlayabildik.

Ceren'in adres ve bulunduğu konuma gidişi gelişi çok rahat.

İkramları, karşılaması, evi vs gayet nezih ve yabancılık hissetmemeniz için elinden gelen tüm gayreti tevazu içerisinde gösteriyor.

Öncelikle Ceren hanımın başlıkta da belirttiğim gibi ekran yüzü var. Güzel hoş bir yüzü var.
Ceren sizlerin herhangibi bir etkinlikte yan gözle bakıp flört etmek isteyeceğiniz bir tipte.
Barda içecek birşeyler ısmarlayıp geceyi beraber geçirmek isteyeceğiniz bir tipi ve çekimi var.
Bunun yanında vüct hatları olarak da gayet cezbedici, pürüzsüz ve temiz.
Ceren ile çok güzel birşekilde girlfriend deneyimi yaşayabilirsiniz.
Sevişirkeken yüzüne ve gözlerine bakmanın ayrı bir tadı var.
Hangi pozisyonu isterseniz çok rahat uyum sağlıyor.
Taleplerinizi içtenlike severek ve hissederek yerine getiriyor.

Gönlü güzel,kendisi güzel Cerenciğime Bugün beni ağırladığı içinde ayrıca teşekkür ederim.
Selamlar- Sevgiler.

CEREN BAŞAK Çevrimiçi
4 Haz 2020
2,016
6,600
Selamlar;
Ceren hanım ile son derece keyifli iki saatlik bir görüşmenin detaylarını yazacağım.

Ceren hanıma bugün öğleden önce yazdım sağolsun hızlı ve nazik bir geri dönüş sağladı;
Telefonda görüşme ve kendisi referans araştırmalarını yaptıktan sonra iki saatlik bir organizasyon randevusu ayarlayabildik.

Ceren'in adres ve bulunduğu konuma gidişi gelişi çok rahat.

İkramları, karşılaması, evi vs gayet nezih ve yabancılık hissetmemeniz için elinden gelen tüm gayreti tevazu içerisinde gösteriyor.

Öncelikle Ceren hanımın başlıkta da belirttiğim gibi ekran yüzü var. Güzel hoş bir yüzü var.
Ceren sizlerin herhangibi bir etkinlikte yan gözle bakıp flört etmek isteyeceğiniz bir tipte.
Barda içecek birşeyler ısmarlayıp geceyi beraber geçirmek isteyeceğiniz bir tipi ve çekimi var.
Bunun yanında vüct hatları olarak da gayet cezbedici, pürüzsüz ve temiz.
Ceren ile çok güzel birşekilde girlfriend deneyimi yaşayabilirsiniz.
Sevişirkeken yüzüne ve gözlerine bakmanın ayrı bir tadı var.
Hangi pozisyonu isterseniz çok rahat uyum sağlıyor.
Taleplerinizi içtenlike severek ve hissederek yerine getiriyor.

Gönlü güzel,kendisi güzel Cerenciğime Bugün beni ağırladığı içinde ayrıca teşekkür ederim.
Selamlar- Sevgiler.
Çok teşekkür samimi duyguların için seni tamımakta güzeldi ❤💋💋💋

Son düzenleme:
Blackvnm Çevrimdışı
15 Mar 2021
137
267
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Özellikle şaçlarının fotoğrafını koyduğunda benimde aklıma ilk konu başlığında yazan "haber spikeri" benzetmesi gelmişti. Demek tek bana olmamış :unsure:

Paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar