Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme cennette 2 saat..

throwaway Çevrimdışı
9 Eki 2017
71
14
Cinsiyetiniz nedir?
meltem hakkında yazmasam kendisine haksızlık olurdu sanırım.

uzun süredir aklımdaydı, yeni tanışma fırsatı buldum. tanıştıktan sonra söyleyebilirim ki, kendisini çok geç tanımışım.

benim dalgınlığıma evini biraz zor bulsamda, aslında güzel konumu olan, dekorasyonu çok hoş, tatlı bir evi var. sağolsun beni de çok iyi misafir etti.

melteme gelicek olursak, kıvrımlı hoş vücudu, bu vücudu tamamlayan güzel yüzü ve dokunmaya doyulmayan pürüzsüz bir teni var.

benim için hayatı yaşamaya değer kılan birkaç şeyden biri güzel kadın kokusudur. meltem de çok hoş kokuyor, boynundan yayılıp insanın içine işleyen bir kokusu var. uzun süre sarılıp boynunu kokladım. sanırım bu güzel koku defalarca kadıköye gitme sebebim olacak.

meltemin köpekleri beni çok sevmesede, benim melteme kanım ısındı. tekrar tekrar görüşmek üzere.

supradyn35 Çevrimdışı
3 Ocak 2010
601
19
Cinsiyetiniz nedir?
Samimi paylaşımınız için teşekkürler.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,179
10,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kadın kokusu önemli mevzuu :) Paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,293
1,508
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel samimi bir yazı olmuş iki tarafa da teşekkürler :)

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
304
1,026
meltem hakkında yazmasam kendisine haksızlık olurdu sanırım.

uzun süredir aklımdaydı, yeni tanışma fırsatı buldum. tanıştıktan sonra söyleyebilirim ki, kendisini çok geç tanımışım.

benim dalgınlığıma evini biraz zor bulsamda, aslında güzel konumu olan, dekorasyonu çok hoş, tatlı bir evi var. sağolsun beni de çok iyi misafir etti.

melteme gelicek olursak, kıvrımlı hoş vücudu, bu vücudu tamamlayan güzel yüzü ve dokunmaya doyulmayan pürüzsüz bir teni var.

benim için hayatı yaşamaya değer kılan birkaç şeyden biri güzel kadın kokusudur. meltem de çok hoş kokuyor, boynundan yayılıp insanın içine işleyen bir kokusu var. uzun süre sarılıp boynunu kokladım. sanırım bu güzel koku defalarca kadıköye gitme sebebim olacak.

meltemin köpekleri beni çok sevmesede, benim melteme kanım ısındı. tekrar tekrar görüşmek üzere.

Bu güzel paylaşım için çok tşk ederim tekrardan görüşmek dileğiyle sevgiler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar