Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Çemberimde Gül Yıldız

Forumdan_Engineer

Normal Üye
13 Ocak 2020
14
61
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

Yıldız hanımla bugün 14:00 sularında 2 saat bir görüşme yaptık.

Kendisi kadar naif bir insanla çok fazla karşılaşılmaz bu hayatta samimi söylüyorum. Eğer bir süre birlikte zaman geçirsek sırılsıklam aşık olacağım bir kadın bu şekilde ifade edeyim beğenimi.

Yüz güzelliğini kime benzettiğimi bulamamıştım görüşürken . (Şimdi buldum Yıldız ;)) Çemberimde Gül Oya dizisindeki Özge Özberk'e benzettim ben. Özellikle gözler aynı hatta o sandım ya aklım gitti geldi.

Özel anlarda ise elbette harikaydı. Hem sohbetimiz hemde özel anlarda çok büyük keyif aldım. Bende hafta içinin yorgunluğundan bi performans düşüklüğü vardı ama telafisini yapıcam kesinlikle tekrar görüşeceğiz.

Sana Ba-yıl-dım Yıldız.

Not: Hatırlayabilirmisin bilmiyorum Mühendisim.

Daha çok görüşeceğiz, kendine iyi bak.

Atom Karınca Çevrimdışı

Atom Karınca

Normal Üye
24 Ağu 2020
58
103
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tebrikler gerçekten muhteşem ve büyüleyici etkisi olan tatlı bir kadın hala aklımda en kısa zamanda tekrar gideceğim

Üye silindi 68030

Merhabalar,

Kendisi kadar naif bir insanla çok fazla karşılaşılmaz bu hayatta samimi söylüyorum. Eğer bir süre birlikte zaman geçirsek sırılsıklam aşık olacağım bir kadın bu şekilde ifade edeyim beğenimi.

Yüz güzelliğini kime benzettiğimi bulamamıştım görüşürken . (Şimdi buldum Yıldız ;)) Çemberimde Gül Oya dizisindeki Özge Özberk'e benzettim ben. Özellikle gözler aynı hatta o sandım ya aklım gitti geldi.

Özel anlarda ise elbette harikaydı. Hem sohbetimiz hemde özel anlarda çok büyük keyif aldım. Bende hafta içinin yorgunluğundan bi performans düşüklüğü vardı ama telafisini yapıcam kesinlikle tekrar görüşeceğiz.

Sana Ba-yıl-dım Yıldız.

Kapıyı açar açmaz esmer yakışıklı birini görünce içimdeki sevinci gizleyemedim..gerçekten çok samimi biri tatlı sohpetli güven duyulacak bi arkadaş...karşılıkli duygular yaşamak çok mutlu ediyor beni... Ben bu yakışıklı herzaman bekliyorum..sana tüm kalbimle sevgilerimi yolluyorum..tatlım

Üye silindi 68030

Merhabalar,

Sana Ba-yıl-dım Yıldız.

Ayrıca benzettiğin ünlüye baktım şimdi ikizim canim bu benim ya🤩 nasıl benziyoruz gözler özellikle yaaa sen çok yaşa

Forumdan_Engineer

Normal Üye
13 Ocak 2020
14
61
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kapıyı açar açmaz esmer yakışıklı birini görünce içimdeki sevinci gizleyemedim..gerçekten çok samimi biri tatlı sohpetli güven duyulacak bi arkadaş...karşılıkli duygular yaşamak çok mutlu ediyor beni... Ben bu yakışıklı herzaman bekliyorum..sana tüm kalbimle sevgilerimi yolluyorum..tatlım

Senden bunları duymak çok mutlu etti beni, çok çok teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar