- 6 Haz 2018
- 6,118
- 8,097
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben öğretcem sana foto çekmeyi.Hoş bende çok vazla beceremem ama, beraber debellenip dururuzSayısal kökenli biri olarak geometrim hatta trigonometrim de iyiydi ama neyse ...
Artık sırf yine olmamış diyebilin diye ekliyorum, arada güzel gırgır yapıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 49168
P.tesi sabah randevu isteyene ates ederim.
Çift mi görüyorum yoksa aynı konudan iki tane mi var
çok doğalsınız aylin hanımSayısal kökenli biri olarak geometrim hatta trigonometrim de iyiydi ama neyse ...
Aylin hayırdır geometri matamatik bu yağdan sonra bizi sayısalcımı yapacaksın biz sözelciyiz canSayısal kökenli biri olarak geometrim hatta trigonometrim de iyiydi ama neyse ...
Geometriyi bilmem ama. Analitik belli ki bi harika
Ben öğretcem sana foto çekmeyi.Hoş bende çok vazla beceremem ama, beraber debellenip dururuz
Öğretmeye çalışıyordu Güney foto çekmeyi Ayline.Telefonu alıyordu eline,Alamıyordu.Kafa 1500 dü.Dönüyordu oda 360 derece.Bir sağ bir sola bakıyordu.Sonra bir şilak sesiAylinden totosuna yemişti şablaği.Ne oluyor lan demeye kalmadan,Aylin takıyordu selfie çubuğunu caanım telefona,elleri titiriyordu Aylinin.Titriyirdu dırıl dırıl terliyordu Aylin.Güney atağa kalkıp bir oyun kurucu gibi usulca alıyordu Aylinin elinden telefonu.One,two,three,four,five...Derken patliyordu flaş, olmuştu sannki bu sefer...Aylinin yüzünde gülücükler.Ooo my god.Yine olmamıştı yahu.Aylin isyana bağlamışti.Budami gol değil ?Foto çekmeye çalışırken devrilenler klubü kurarız.
Elektriğimize daha görüşmeden bina dayanmadıTeşekkürler bir türlü denk gelemediğim adam.
Olmuş olmuş. Sizin her haliniz güzel.
Woww kızıl afet ateş ediyorsun bana bişeyler oluyorSayısal kökenli biri olarak geometrim hatta trigonometrim de iyiydi ama neyse ...
Tangana bayıldım , ’nin arasına kaçmışşş
İlk görüşmemizde üstünde görmek isterim , ama gerisi komple cıbıldakkk
Seni çekemeyenler utansın sevgili @AylinAylin
çok doğalsınız aylin hanım
Halbusi fotoğraf çekmek oldukça sayısal bir aktivite, Gerçi bende çekemiyorum astigmat var. Tabi resme bakarken ellerim titriyor makineyi asla ve katta sabit tutamam.
Teknik bilgi ihtiyacı efendim, kimse yanlış anlamasın ☺
Koridor geliyor aklıma istemsizce tepki veriyor vücutYani hala limit, türev, integral sorularına bile aşinayım hala ama bu foto işi ı ıhhhh Eller mi? Titriyor mu?
Sevgili Aylin x 2 ; kanlı canlı karşımda olsan biliyorsun içimdeki bölüm sonu canavarı ortaya çıkıyor öyle etkiliyorsun beni
Aynı sen foto çektirdiği zaman sadece şu derece olabiliyorum;
Ekli dosyayı görüntüle 49205
Durumun nereden kaynaklandığı çok açıdan masaya yatırılabilir tabi, ama içindeki 'bu sefer gol oldu' azmini yürekten takdir ediyorum
Aylin hayırdır geometri matamatik bu yağdan sonra bizi sayısalcımı yapacaksın biz sözelciyiz can
CezbediciSayısal kökenli biri olarak geometrim hatta trigonometrim de iyiydi ama neyse ...
Elektriğimize daha görüşmeden bina dayanmadı
Wi-fi kzın ayağının dibindeHalâ çekemiyorAnlamak mümkün değil
Woww kızıl afet ateş ediyorsun bana bişeyler oluyor
Hee hallolduysa ben artık gelip bi bakabilirim değil miBizim binada maalesef elektrik olayı son aylarda ciddi sorundu, sürekli kesintiler vs derken dellendik apartmanca ama kesin çözüm bulundu sonunda yoksa kendimi Oidipus gibi tek bacağımdan asacaktım.
CezbediciSayısal kökenli biri olarak geometrim hatta trigonometrim de iyiydi ama neyse ...
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!