Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Carmen ile Tanışma

Mmttzz

Normal Üye
11 Şub 2022
3
14
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Carmen ile geçtiğimiz ay 3 saatlik bir görüşmem oldu, biraz geciken bir referans oldu bunun için özür dilerim kendisinden, belki bir kaç anahtar kelime bıraksam hatırlar, tiyatro sahnesi, Mustafa Sarıgül ve İzmir diyeyim 😊 Öncelikle çok güzel gülüyor ve hep gülüyor, bu pozitiflik kısa sürede ısınmayı sağlıyor. Zaten çok güzel ve genç bir kadın, fotoğraflarında ne görüyorsanız o ve evet çok seksi bir kadın. Sicakkanliligi ile bence birlikte çok keyifli bir 3 saat geçirdik, zaten insanlara nazik ve kibar davrandığınız sürece ben kolay kolay kötü bir görüşme yapacağınızı sanmıyorum, her şey için teşekkürler güzellik 🙏

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
654
455
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Carmen ile geçtiğimiz ay 3 saatlik bir görüşmem oldu, biraz geciken bir referans oldu bunun için özür dilerim kendisinden, belki bir kaç anahtar kelime bıraksam hatırlar, tiyatro sahnesi, Mustafa Sarıgül ve İzmir diyeyim 😊 Öncelikle çok güzel gülüyor ve hep gülüyor, bu pozitiflik kısa sürede ısınmayı sağlıyor. Zaten çok güzel ve genç bir kadın, fotoğraflarında ne görüyorsanız o ve evet çok seksi bir kadın. Sicakkanliligi ile bence birlikte çok keyifli bir 3 saat geçirdik, zaten insanlara nazik ve kibar davrandığınız sürece ben kolay kolay kötü bir görüşme yapacağınızı sanmıyorum, her şey için teşekkürler güzellik 🙏
Güzel yorum referans için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Carmen Çevrimdışı
23 Haz 2022
401
1,519
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Geç dönüşüm için kusura bakma 🙏 çok güzel şeyler yazmışsın çoook teşekkür ederim çok güzel geçen bir görüşmeydi benim için umarım en kısa zamanda seni tekrar görürüm ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar