Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu’yla harika akşam

theskip

Normal Üye
20 Eyl 2020
5
41
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selam,

Çok uzun edebi şeyler yazmayı beceremiyorum o sebeple direk konuya giriyorum :)

Cansu’nun buluşmadan önceki iletişimi çok net, kolaylıkla iletişime geçebiliyorsunuz. Evinin bana göre yakınlarda olacağını biliyordum ama fazla yakınmış :) mahalle itibariyle ne güvenlik ne de park ile ilgili asla sorun yaşamazsınız. Anadolu yakasına vakıf olanlar için inanılmaz kolay bir yerde.

İki kedisi var, benim de kedilere karşı zaafım var, bıraksalar sabaha kadar mıncıklarım ikisini de :) alerjisi olanları bilmem ama ikisi de dünya tatlısı, asla rahatsızlık vermeyen, sevmeden duramayacağınız tipler :)

Cansu’nun kendisine gelecek olursam, çok keyifli sohbeti olan, tanıştığınız andan itibaren asla yabancılık çekmeyeceğiniz, çok samimi ve ilk andan itibaren sanki arkadaşmışsınız gibi hissettiren biri. Kedi ortak noktası olunca tabi sohbet etmek çok da zor olmadı :)

Fiziksel özellikleri ve özel anları iyi/kötü diye değerlendirmeyi sevmiyorum ancak 2 saatin sonunda gerçekten çok mutlu bir şekilde Cansu’nun yanından ayrıldım.

Komşum Cansu’ya her şey için çok teşekkür ederim :)

huggerz Çevrimdışı

huggerz

Normal Üye
18 Eki 2021
21
15
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selam,

Cansu’nun buluşmadan önceki iletişimi çok net, kolaylıkla iletişime geçebiliyorsunuz. Evinin bana göre yakınlarda olacağını biliyordum ama fazla yakınmış :) mahalle itibariyle ne güvenlik ne de park ile ilgili asla sorun yaşamazsınız. Anadolu yakasına vakıf olanlar için inanılmaz kolay bir yerde.

İki kedisi var, benim de kedilere karşı zaafım var, bıraksalar sabaha kadar mıncıklarım ikisini de :) alerjisi olanları bilmem ama ikisi de dünya tatlısı, asla rahatsızlık vermeyen, sevmeden duramayacağınız tipler :)

Cansu’nun kendisine gelecek olursam, çok keyifli sohbeti olan, tanıştığınız andan itibaren asla yabancılık çekmeyeceğiniz, çok samimi ve ilk andan itibaren sanki arkadaşmışsınız gibi hissettiren biri. Kedi ortak noktası olunca tabi sohbet etmek çok da zor olmadı :)

Fiziksel özellikleri ve özel anları iyi/kötü diye değerlendirmeyi sevmiyorum ancak 2 saatin sonunda gerçekten çok mutlu bir şekilde Cansu’nun yanından ayrıldım.

paylaşım için teşekkürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,338
4,056
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selam,

Sewismenize saglik

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşımınız için teşekürler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
711
1,051
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasım icin tesekkürler

5643634523434ssss Çevrimdışı
19 Ara 2020
457
671
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kendime yeni bir komşu edindim, canım komşum☺️ Baya keyifli ve bol sohbetli bir akşamdı. Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim 🥰 Ee iki kişinin de kedilerle arası çok iyi olunca konu konuyu açıyor tabi🥳 seni tanıdığıma çok memnun oldum. Kendine çok cici bak, öpüyorum💋

LuiBei Çevrimdışı
16 May 2021
110
183
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kedi ayrıntısı için teşekkürler benim kedi tüyüne alarjim var bir keresinde astımımı tetiklemişti paylaşım için teşekkürler. :)

19 Ara 2020
457
671
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kedi ayrıntısı için teşekkürler benim kedi tüyüne alarjim var bir keresinde astımımı tetiklemişti paylaşım için teşekkürler. :)
Imm çok geçmiş olsun. Evet 2 tane minnoş kedim var🙏🏻😇

LuiBei Çevrimdışı
16 May 2021
110
183
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Imm çok geçmiş olsun. Evet 2 tane minnoş kedim var🙏🏻😇
Evde 1 tane olunca kedi iki tane olunca mafya oluyorlar kedilerin kimseyi takmayan tavırlarına hastayım ama işte aynı ortamda duramıyorum yoksa bende kesin beslerim :))

19 Ara 2020
457
671
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Evde 1 tane olunca kedi iki tane olunca mafya oluyorlar kedilerin kimseyi takmayan tavırlarına hastayım ama işte aynı ortamda duramıyorum yoksa bende kesin beslerim :))
İşin içine sağlık girince saygı duymak gerekiyor. 🙏🏻🙏🏻 Olsun siz uzaktan uzağa seversiniz pisicikleri😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar