- 30 Ara 2009
- 127
- 42
- 48
- Cinsiyetiniz nedir?
Bir süredir takip ettiğim ama zaman ayıramadığım hanımefendilerden biriydi Cansu hanım.Yaptığı muhteşem kampanyalardan birine dahil olarak kendisiyle tanışma onuru ve mutluluğuna eriştim geçtiğimiz günlerde.Kendisine attığım ilk mesajdan beni yolcu ettiği son ana kadar herşeyiyle mükemmel bir ev sahipliği yaşattı.Mesajlaşırkenki üslubu,sohbet ederkenki samimiyeti,ağırlarkenki ikramları ile gönlümü fazlasıyla kazandı.Özel anlarda ise başka muhteşem bir kadın oluverdi.Bu hayatta edindiğim en iyi oral deneyimlerinden birini yaşattı bana,inanılmazdı Gerisi anlatılmaz...yaşanır.Ömer Hayyam der ki "Bahçemin halinden baharımı kıyasla". Bu söz sanırım bütün herşeyi benim açımdan özetliyor.Okuyanlar da anlasınlar artık nasıl bir deneyim olduğunu
Pekiii...burada bitti mi? Tabiiki hayır,sağolsun yine kampanya yapmış ve ben de tabii ki anında yazıldım.Harikasın Cansu...seni tanıdığıma o kadar mutlu oldum ki
Pekiii...burada bitti mi? Tabiiki hayır,sağolsun yine kampanya yapmış ve ben de tabii ki anında yazıldım.Harikasın Cansu...seni tanıdığıma o kadar mutlu oldum ki