Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu

Kostas79

Normal Üye
28 Kas 2019
15
96
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu ile ilk karşılaşmamız sevgili geçinin kapısının önünde oldu enteresan bir şekilde. Gördüğüm anda gerçekten ne hoş kız dedim içimden. Mutlaka görüşmek istiyorum dedim kendisiyle sağolsun sevgili gece vasıtası ile görüşme fırsatı elde ettim. Kozyatağında gerçekten çok iyi konumlu evinde beni son derece iyi ağırladı. Kendisi son derece hoş sohbet ve kaliteli, genç bir kadın. Oldukça diri, doğal bir vücudu ve ipeksi bir teni var. Kendimi dokunmaktan alamıyorum. Görüp görebileceğiniz en güzel bacak ve kalçalara da sahip kendisi. Onunla birlikte olmak gerçekten bir ayrıcalık. Henüz beraber olmadıysanız çok şey kaçırdığınızı söyleyebilirim. Kendisini çok öpüyorum ve yine görüşmek için can attığımı söylemeden geçmiyorum 😀

5643634523434ssss Çevrimdışı
19 Ara 2020
457
671
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ayyy, güzel bir tesadüf ile gelen güzel programm.😍 Seni tandığıma bende çok memnun oldum. Ne güzel bir karşılaşma oldu☺️ Sonrasında gelen ilk görüşme ve 2 görüşme. İki programımızda birbirinden keyifliydi. Yeniden görüşmek üzere, çok teşekkür ederim ☺️😍😘😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar