Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu tek kelime ile harika

caglar1912

Normal Üye
4 Şub 2021
2
16
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu Kaya’ya bugün misafir oldum . Evi çok düzenli ve temiz , yer olarak merkezi konumda . Kendisi daha önce mesajımda belirttiğim şekilde giyinmiş ve son derece özenliydi . İkramlar hazırdı . Harika bir masaj sonrasında seviştik .Ben çok mutlu ayrıldım. Kontrolü size bırakan ve yatakta harika olan sakin bir kadın . Eğer gitmediyseniz kesinlikle tavsiye ederim . Kendisine de bir kez daha teşekkür ederim

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
669
918
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne mutlu size sevişmenize sağlık, umarım en kısa zamanda @Cansu kaya Hanım ile görüşme imkanı edinirim.

LaughTale Çevrimdışı
19 Mar 2021
229
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel görüşme için tebrikler :cool:

Dikkatimi çekiyor da referanslarda masajlardan da övgüyle bahsediliyor. İnsan merak etmiyor değil. Şu stres dolu zamanda nedense ilgimi çekiyor. :rolleyes:😉

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,779
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
711
1,051
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,312
1,799
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler..
Sevişmenize sağlık..

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
4,262
13,828
Cansu Kaya’ya bugün misafir oldum . Evi çok düzenli ve temiz , yer olarak merkezi konumda . Kendisi daha önce mesajımda belirttiğim şekilde giyinmiş ve son derece özenliydi . İkramlar hazırdı . Harika bir masaj sonrasında seviştik .Ben çok mutlu ayrıldım. Kontrolü size bırakan ve yatakta harika olan sakin bir kadın . Eğer gitmediyseniz kesinlikle tavsiye ederim . Kendisine de bir kez daha teşekkür ederim
Merhaba. Seni tanımak inanılmaz keyifli idi😘 naif, kibar, saygılı ve beyefendi birde çok tatlı 🤗 guzel paylaşımın ve yanımdan mutlu ayrılmam beni çok onere etti. Seni tanıma fırsatı verdiğin için ve misafirim olduğun için çok tsk ederim 😘😘

Donkarlos Çevrimdışı
18 Mar 2021
59
32
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Gazanız mübarek ola darısı bize.

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
4,262
13,828
Güzel görüşme için tebrikler :cool:

Dikkatimi çekiyor da referanslarda masajlardan da övgüyle bahsediliyor. İnsan merak etmiyor değil. Şu stres dolu zamanda nedense ilgimi çekiyor. :rolleyes:😉
Elimden geldiğince yapıyorum, çok profesyonel değilim ama eğitimi aldım. Sadece biraz daha pratikle daha iyi olabilir. Bir gün sizede masaj yapmak kısmet olur inşallah 😉😘

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
282
391
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ama güzel paylaşım için teşekkürler. Gittikçe daha fazla merak uyanmıyor değil hani...

dualpone1

Normal Üye
3 Mar 2021
4
1
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu hanım hakkındaki yorumlar çok iyi umarım bir gün görüşürüz. Tabi pembişlerden biri referans olunca görüşüyormuş.

LaughTale Çevrimdışı
19 Mar 2021
229
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elimden geldiğince yapıyorum, çok profesyonel değilim ama eğitimi aldım. Sadece biraz daha pratikle daha iyi olabilir. Bir gün sizede masaj yapmak kısmet olur inşallah 😉😘

Olsun masajın varlığı bile rahatlatır insanı. Pratikle de daha iyi olursunuz.

Görüşmek üzere diyeyim :cool:

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar