Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu & marker

marker Çevrimdışı
15 Tem 2015
279
529
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam arkadaşlar.
Kendisiyle yakın bir tarihte iki hafta üst üste görüştüm, normalde hiç böyle birşey yapmam, bende çok güzel etki bıraktı kendileri, görüştüğünüz de ne demek istediğimi anlayacaksınız. :)

Cansu hanım ile görüşme yapmadan önce devamlı iletişim halindeydim, fakat bir türlü dek gelemiyorduk,sonunda görüşme yaptığım günden birgün öncesinden randevumu aldım. Otel yer saat kararlaştırıldı. Otel odasına geçtim ve beklemeye başladım, geldim mesajıyla kapıyı açtığım da karşımda bir afet, vücut hatları mükemmel birini karşıladım,Biraz sohbet gırgır, yeme içmeden sonra yatak faslı kafalarda biraz çakır olmuştu haliyle.yatakta bambaşka biri tam bir gfe deneyimi, öpmeleri, orali harika idi. O popoya ve göğüsler için adam bile öldürülür. 😃 O popoyu aynadan izlemeniz lazım:) mükemmel bir, iki hafta idi, kendisini yakından tanımanız lazım. @Cansu Beylikdüzü

ibo993 Çevrimdışı
12 Ara 2018
570
1,269
31
Cinsiyetiniz nedir?
Cok güzel bir görüşme olmuş bizimle tecrübeni paylaştığın için teşekkürler kardeşim

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,360
7,759
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekürler

29 Tem 2023
174
106
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam arkadaşlar.
Kendisiyle yakın bir tarihte iki hafta üst üste görüştüm, normalde hiç böyle birşey yapmam, bende çok güzel etki bıraktı kendileri, görüştüğünüz de ne demek istediğimi anlayacaksınız. :)

Cansu hanım ile görüşme yapmadan önce devamlı iletişim halindeydim, fakat bir türlü dek gelemiyorduk,sonunda görüşme yaptığım günden birgün öncesinden randevumu aldım. Otel yer saat kararlaştırıldı. Otel odasına geçtim ve beklemeye başladım, geldim mesajıyla kapıyı açtığım da karşımda bir afet, vücut hatları mükemmel birini karşıladım,Biraz sohbet gırgır, yeme içmeden sonra yatak faslı kafalarda biraz çakır olmuştu haliyle.yatakta bambaşka biri tam bir gfe deneyimi, öpmeleri, orali harika idi. O popoya ve göğüsler için adam bile öldürülür. 😃 O popoyu aynadan izlemeniz lazım:) mükemmel bir, iki hafta idi, kendisini yakından tanımanız lazım. @Cansu Beylikdüzü
Paylaşım için teşekkürler..

Pomak güneş Çevrimdışı
28 Eyl 2024
112
79
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Selam arkadaşlar.

Referans için teşekkürler takipteyim

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,270
2,171
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar