Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu kemdi güzel, muhabbeti güzel kadın.

MrWho Çevrimdışı
2 Kas 2009
174
189
Cinsiyetiniz nedir?
Geçtiğimiz haftalarda uzun süredir aklımda olan bu güzelimizle zaten meşguldür diye umutsuzca yazışırken en yakın zamanı sordum ve müsait olduğunu duyunca hemen kaptım randevuyu.
Neyse efendim atılan konum ile uzakta da olsam kolayca ulaştım. Giriş çıkış rahattı. Kapı açıldığında genç ve güzel bir kadınla karşılaşmanın sevincini yaşadım.
Bir kere Cansu'nun cana yakınlığı ve muhabbeti çok güzel, insanı soğutmuyor çekiyor. Evi güzel ve çok temiz, iki şirin kedisi var, bende kedi manyağı olduğumdan hoşuma gitti.
Özel zamanlara gelince tam gfe yaşıyorsunuz, diri ve hoş bir vücut. Karşıkılı oraller, öpüşüp pozisyonlu bol sevişmeler..
Güzeldi, teşekkür ediyorum.
Not: Çakmağı yanlışlıkla bende kalmış çok özür diliyorum.

5643634523434ssss Çevrimdışı
19 Ara 2020
457
671
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Geçtiğimiz haftalarda uzun süredir aklımda olan bu güzelimizle zaten meşguldür diye umutsuzca yazışırken en yakın zamanı sordum ve müsait olduğunu duyunca hemen kaptım randevuyu.
Neyse efendim atılan konum ile uzakta da olsam kolayca ulaştım. Giriş çıkış rahattı. Kapı açıldığında genç ve güzel bir kadınla karşılaşmanın sevincini yaşadım.
Bir kere Cansu'nun cana yakınlığı ve muhabbeti çok güzel, insanı soğutmuyor çekiyor. Evi güzel ve çok temiz, iki şirin kedisi var, bende kedi manyağı olduğumdan hoşuma gitti.
Özel zamanlara gelince tam gfe yaşıyorsunuz, diri ve hoş bir vücut. Karşıkılı oraller, öpüşüp pozisyonlu bol sevişmeler..
Canım benim öncelikle teşekkür ederim. Seni tanımak güzeldi. Seninde muhabbetin ayrıca hoş ve tatlıydı. Çakmağın yokluğunu 2 gün sonra farkettim meğersem sende kalmış😈 Kendine çok iyi bak, öpüyorum çok💋💋

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,338
4,056
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sewişmenize sağlık

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
1,708
2,239
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yahu kendi çakmağın unutulur da,pembişin çakmağı nasıl iç edilir?🙄😉😅😅😅
Sanırım ikinci randevuya mazeret için olmalı😉😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar