Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu Kaya ile güzel saatler

31 Ara 2012
32
52
Cansu Hn ile bugün tanışma ve görüşme şerefine nail olan insanlardan biriyim.

Forumda uzun süredir üye olmama rağmen ilk görüşmemi bugün Cansu Hn ile gerçekleştirdim.

Görüşmemiz elde olmayan nedenlerle 1 saat geç gerçekleşmiş olsa da buna değdiğini düşünüyorum.

Cansu Hn gerek sohbeti gerek misafirperverligi ile sizin yanından mutlaka mutlu bir şekilde ayrılmasını sağlıyor.

Yatak kısmını anlatmaya gerek yok ama yazılan referanslarin eksiği yok fazlası var.

2 saatlik programın kendisi için az geldiğini söyleyebilirim.Zamanin nasıl geçtiğini anlamadan maalesef yanından ayrılmak durumunda kaldım.

Sınırsız ve kaprissiz bir partner olmasından dolayı bütün hayal ettiğiniz birliktelikleri zevkle yaşıyorsunuz.

Kendisini tanımaktan büyük bir mutluluk duydum ve en kısa zamanda tekrar gitmeyi düşünüyorum.

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,385
1,911
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Can'su candır ,heyecandır diyorsun ..

Paylaşım için teşekkürler.

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,446
8,696
Cansu Hn ile bugün tanışma ve görüşme şerefine nail olan insanlardan biriyim.

Forumda uzun süredir üye olmama rağmen ilk görüşmemi bugün Cansu Hn ile gerçekleştirdim.

Görüşmemiz elde olmayan nedenlerle 1 saat geç gerçekleşmiş olsa da buna değdiğini düşünüyorum.

Cansu Hn gerek sohbeti gerek misafirperverligi ile sizin yanından mutlaka mutlu bir şekilde ayrılmasını sağlıyor.

Yatak kısmını anlatmaya gerek yok ama yazılan referanslarin eksiği yok fazlası var.

2 saatlik programın kendisi için az geldiğini söyleyebilirim.Zamanin nasıl geçtiğini anlamadan maalesef yanından ayrılmak durumunda kaldım.

Sınırsız ve kaprissiz bir partner olmasından dolayı bütün hayal ettiğiniz birliktelikleri zevkle yaşıyorsunuz.

Kendisini tanımaktan büyük bir mutluluk duydum ve en kısa zamanda tekrar gitmeyi düşünüyorum.
Seni tanımak da çok güzeldi. Zaman çabuk geçiyor demistim ben sana 😜 misafirim olarak seni tanıma fırsatı verdiğin içinde çok tsk ederim. Her nekadar çok konuşan taraf ben olduysam da, seninle vakit geçirmek çok güzeldi 😘😘

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,446
8,696
Sevgili dostum 8 yıla yakın üye olup bu güzel kızları tanımamak için iyi bir otokontrole sahipsiniz herhalde

cansu seçiminize şapka çıkartırım... sınırsız kaprissiz harika bir partner ve haklısınız yanından hiç bir zaman keyıfsiz ayrılınmaz

güzel paylaşımınıza teşekkürler
Tşk ler 😘😘

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,016
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler...

Brief Çevrimdışı
28 Nis 2010
13
17
Mesajına cevap aldıp görüşebildiysen ne mutlu sana @selimseral

Kıymetini bil

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,446
8,696
Mesajına cevap aldıp görüşebildiysen ne mutlu sana @selimseral

Kıymetini bil
Benim için gorussemde, gorusmesemde herkes kıymetlidir. Bazı nedenlerden dolayı görüşemedik, gorusmemizi iptal etmek zorunda kaldım, durumu size izah ettim ve affınıza sığındım. Tşk ederim sizde anlayışla karşıladınız. Ben bugün de görüşme yapmayacaktım, lakin eve dönme durumum olunca görüşme yaptım. Sizde yazmışsınız lakin müsait olmadigim için dönüş yapamadım. Mümkün olduğunca size her yazınıza cevap vermişim, randevu da olusturduk, ama dediğim gibi sorun olunca size uygun ve erken saatte belirtip, görüşmeyi iptal ettik. Sadece bugunki msj iniza cevap vermedim diye imali bir msj yazmışsınız. Tşk ler...

Brief Çevrimdışı
28 Nis 2010
13
17
Benim için gorussemde, gorusmesemde herkes kıymetlidir. Bazı nedenlerden dolayı görüşemedik, gorusmemizi iptal etmek zorunda kaldım, durumu size izah ettim ve affınıza sığındım. Tşk ederim sizde anlayışla karşıladınız. Ben bugün de görüşme yapmayacaktım, lakin eve dönme durumum olunca görüşme yaptım. Sizde yazmışsınız lakin müsait olmadigim için dönüş yapamadım. Mümkün olduğunca size her yazınıza cevap vermişim, randevu da olusturduk, ama dediğim gibi sorun olunca size uygun ve erken saatte belirtip, görüşmeyi iptal ettik. Sadece bugunki msj iniza cevap vermedim diye imali bir msj yazmışsınız. Tşk ler...

Takma kafana

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar