Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme cansu kaya candir

4 Ağu 2022
387
458
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ben de kasim ayinda kendisiyle 3 saatlik bir gorusturme gerceklestirmistim, gec de olsa buraya yazayim evi tertemiz hijyen otesi denebilir hizmeti ve hic bir istegime hayir dememesi ve iyi kalpliligi ile takdirimi kazandi kendisine tesekkur ederim

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,455
8,707
ben de kasim ayinda kendisiyle 3 saatlik bir gorusturme gerceklestirmistim, gec de olsa buraya yazayim evi tertemiz hijyen otesi denebilir hizmeti ve hic bir istegime hayir dememesi ve iyi kalpliligi ile takdirimi kazandi kendisine tesekkur ederim
Güzel dusuncen ve paylaşımın için teşekkür ederim. Seni tanımak ta keyifliydi, dilerim tekrar gorusuruz 😘

nevermindalone98 Çevrimdışı
31 Ağu 2023
42
30
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Cansu hanımla tanışmak istiyorum ama çok çekiniyorum sanki biraz fazla disiplinli geliyor bana

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,455
8,707
Cansu hanımla tanışmak istiyorum ama çok çekiniyorum sanki biraz fazla disiplinli geliyor bana
Disiplin göbek adım dermişim mm 🤪🤪 valla disiplinli olduğumu düşünmenize hak veriyorum, sanırım gerek buradaki yazismalarim gerekse wp yazismalarim biraz net ve keskin geldiğinden böyle bir kanıya varıldığını düşünüyorum😊 disiplinli değilim açıkçası ve partnerimle bir araya geldiğimde de anın akışına bırakıyorum kendimi. Umarım bir gün denk geliriz. Sevgiler😉

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,455
8,707
disiplin mi? : )
kendisi sadece cok titiz bu da iyi birsey eve ayakkabiyla bile almiyor
ciplak ayak evinde gezince ayaginin alti temiz kaliyor o derece temiz birisi.
İşte titizlik konusu başıma bela malesef🤣 bazen kendimden beziyorum 🤪 ama belirttigin gibi dolaşırken ayağıma birşey değdiğin de deli oluyorum bende😔 olsun ben böyle de çekilirim😚😘

Polatalemdar62

Normal Üye
22 Ara 2023
2
0
60
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
gercekten cimcif anal ve seans sinirsiz full servis mi sunuyor 1 saat olsa da program merak ettim

ataxxx Çevrimdışı
5 Ocak 2024
448
355
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Disiplin iyidir insanı kendine getirir, önemli olan yatakta disiplin olmaması :ROFLMAO:

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar