Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu Kaya anlatılmaz yaşamanız gerek :)

14 Eyl 2020
79
68
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba, foruma yeni üye oldum ilk referansımı Cansu Kaya ile gerçekleştirdik biraz geç paylaşım oldu 1 hafta içinde 2 sefer görüşme şansım oldu.Eve gidince hiç yabancılık çekmiyorsunuz yaptığı ikramlar karşılaması çok güzel sohbeti davranışı tam bir hanımefendi sohbetten önce duşumu aldım biraz sohbetten sonra yatak odasına geçtik oralı süper ön sevişme süper sınırsız olması ayrı bir güzel çok güzel anal deneyimi oldu hiçi bir şeye hayır demeyen kadın Cansu Kaya ile en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
4,262
13,828
Merhaba, foruma yeni üye oldum ilk referansımı Cansu Kaya ile gerçekleştirdik biraz geç paylaşım oldu 1 hafta içinde 2 sefer görüşme şansım oldu.Eve gidince hiç yabancılık çekmiyorsunuz yaptığı ikramlar karşılaması çok güzel sohbeti davranışı tam bir hanımefendi sohbetten önce duşumu aldım biraz sohbetten sonra yatak odasına geçtik oralı süper ön sevişme süper sınırsız olması ayrı bir güzel çok güzel anal deneyimi oldu hiçi bir şeye hayır demeyen kadın Cansu Kaya ile en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
Guzel paylaşımın için tsk ederim. Seni tanımak guzel 😘😘

duygusal_81

Normal Üye
27 Şub 2015
41
44
Cinsiyetiniz nedir?
Sevişmenize sağlık. Cansu hanım yine döktürmüş anlaşılan;) Darısı başımıza🥰

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,196
2,093
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler :) klavyenize sağlıkkk :)))))

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar