Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu ile...

garipgureba

Normal Üye
13 Ağu 2019
34
57
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu ile bir kaç gün önce Whatsapp üzerinden yazışarak sonunda randevuyu kopardım. Evi araba/toplu taşıma ile rahat ulaşılabilecek bir yerde. Çevrede otopark sorunu yok.

Kendisi çok sıcak kanlı, güzel ve hoş bir hanım. Aramızda hoş bir sohbet oldu. Herhalde masrafsız olduğumdan:p:D:ROFLMAO:. Akılda kalacak türden keyifli bir görüşme oldu. Fırsat bulabilirsem tekrar görüşmek isterim.

MasterChef Çevrimdışı
21 Nis 2012
455
481
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayan ve yaşatana tebrikler.

5643634523434ssss Çevrimdışı
19 Ara 2020
458
672
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Cansu ile bir kaç gün önce Whatsapp üzerinden yazışarak sonunda randevuyu kopardım. Evi araba/toplu taşıma ile rahat ulaşılabilecek bir yerde. Çevrede otopark sorunu yok.

Kendisi çok sıcak kanlı, güzel ve hoş bir hanım. Aramızda hoş bir sohbet oldu. Herhalde masrafsız olduğumdan:p:D:ROFLMAO:. Akılda kalacak türden keyifli bir görüşme oldu. Fırsat bulabilirsem tekrar görüşmek isterim.
Teşekkür ederim, tanıştığıma memnun oldum bende🥰 Ayağınıza sağlık , en kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle..😇🤍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar