Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu ile sıcak görüşme

5 Tem 2020
31
110
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba,

Cansu hanımla geçtiğimiz cumartesi günü bir görüşme yaptık. Iş yoğunluğu sebebiyle referans yazmaya ancak fırsat bulabildim 🙃

Pandemi yüzünden uzun bir süre forumdan görüşmelere ara vermiştim (en son Kasım ayında sanırım 🤔). Ama artık geri dönme zamanı gelmişti 😅 O yüzden benim için çok heyecanlı bir görüşme oldu diyebilirim. Hızlı bir şekilde iletişimi kurduk. Randevu alındı ve çok merkezi evinin yolu tutuldu. Kendisi son derece tatlı bir pembişimiz, tam bir kız arkadaş tecrübesi oldu diyebilirim.

Evin konumu, kendisinin muhteşem fiziksel özellikleri zaten defalarca övüldü burada, o yüzden tekrarlamiyorum ama tüm iyi yorumlara sonuna kadar katılıyorum.

Son derece samimi ve eğlenceli sohbet ile başladık. Saatin farkına varmasak sanki saatlerce devam edebilirdik ama hemen bir duş sonrası ilk seansa başladık. Şahsen uzun ön sevişmeleri çok seven birisi olarak, cansu ile çok iyi uyum sağladık. Benim açımdan inanılmaz keyifli bir deneyim oldu. Ikinci seansta da özellikle doggy pozisyonunda kendimden geçtim diyebilirim. Bu görüşme sonunda anladım ki aylarca evden çalışmaktan paslanmışım 😂 yazı iyi değerlendirip, ikinci doz aşımı da olduktan sonra arayı hızla kapatacağım umarım.

Beni ağırladığı için @CANSU 'ya çok teşekkür ederim, harika bir deneyimdi. Yeniden görüşmek üzere🔥🔥 😍

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,310
7,739
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

5643634523434ssss Çevrimdışı
19 Ara 2020
458
672
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim☺️ Benim içinde oldukça keyifliyfi. En kısa sürede tekrardan görüşmek dileğiyle🤍🌸

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar