Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu Hanım - Sonsuz teşekkürler

14 Eyl 2019
156
188
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu gün Cansu Hanımla uzun bir aradan sonra tekrar görüşme şansım oldu kendisine beni misafir olarak kabul ettiği için teşekkür ediyorum. Kendisi ile sohbet beni kısa da olsa iş stresi ve bazı sorunlardan uzaklaştırıyor. Onun yanında kendimi mutlu ve huzurlu hissediyorum. Umarım kendisi de aynı duyguları hissediyordur. onun yanında olmak bir peri masalı gibi güzel. Zamanı gelip te görüşme yapmayı bıraktığı zaman, umut ederim ki küçük te olsa sınırlı da olsa yaşamında bana yer verir. Anlayışın iyi niyetin için teşekkürler Cansu, hep mutlu ol güzel kalpli kadın sevgilerimle.

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,455
8,707
Bu gün Cansu Hanımla uzun bir aradan sonra tekrar görüşme şansım oldu kendisine beni misafir olarak kabul ettiği için teşekkür ediyorum. Kendisi ile sohbet beni kısa da olsa iş stresi ve bazı sorunlardan uzaklaştırıyor. Onun yanında kendimi mutlu ve huzurlu hissediyorum. Umarım kendisi de aynı duyguları hissediyordur. onun yanında olmak bir peri masalı gibi güzel. Zamanı gelip te görüşme yapmayı bıraktığı zaman, umut ederim ki küçük te olsa sınırlı da olsa yaşamında bana yer verir. Anlayışın iyi niyetin için teşekkürler Cansu, hep mutlu ol güzel kalpli kadın sevgilerimle.
Seni görmek sohbet etmek bana da keyif veriyor. İstediğin sürece kapım herdaim açık olacak sana. Seni tanımak çok güzel ve zaman geçirmek. İyiki varsın 😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar