Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu Hanım ile Olumlu Görüşme.

Alişer

Normal Üye
7 Ağu 2023
1
7
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yazmaya şimdi fırsat bulabildim, Pazartesi günü @Cansu kaya hanım ile tavsiye ve referans dahilinde 4 saatlik keyifli bir görüşme gerçekleştirdik. Randevu almadan önce forumdaki referansları okudum, eksiği var fazlası yok, tüm o yorumlara imza, mühür, kaşe... Sizi şunu söylim, umduğum her şeyi buldum kendisinde (hijyen, güler yüz, nezaket, şehvet, saygı, misafirperverlik). Çok güzel pırıl pırıl bir evi var, gitiğimde mükellef bir masa hazırlamıştı, gayet güzel bir kıyafet ile beni karşılamasıda ayrıca güzeldi. O kadar samimi bir kadın ki, inanın vaktin çoğunu sohbet ile geçirdik, her defasında yatak odasını o hatırlatıp götürdü beni, yoksa benim hatırlayacağım yok. Yukarıda da dediğim gibi yatakta ne aradığınıza bağlı, benim arayışım iliğime kemiğime kadar tatmin olmaktı, bunu da fazlası ile karşıladı Cansu hanım. Kendisi ile tanışıp görüştüğüme çok memnun oldum.

29 Tem 2023
175
106
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yazmaya şimdi fırsat bulabildim, Pazartesi günü @Cansu kaya hanım ile tavsiye ve referans dahilinde 4 saatlik keyifli bir görüşme gerçekleştirdik. Randevu almadan önce forumdaki referansları okudum, eksiği var fazlası yok, tüm o yorumlara imza, mühür, kaşe... Sizi şunu söylim, umduğum her şeyi buldum kendisinde (hijyen, güler yüz, nezaket, şehvet, saygı, misafirperverlik). Çok güzel pırıl pırıl bir evi var, gitiğimde mükellef bir masa hazırlamıştı, gayet güzel bir kıyafet ile beni karşılamasıda ayrıca güzeldi. O kadar samimi bir kadın ki, inanın vaktin çoğunu sohbet ile geçirdik, her defasında yatak odasını o hatırlatıp götürdü beni, yoksa benim hatırlayacağım yok. Yukarıda da dediğim gibi yatakta ne aradığınıza bağlı, benim arayışım iliğime kemiğime kadar tatmin olmaktı, bunu da fazlası ile karşıladı Cansu hanım. Kendisi ile tanışıp görüştüğüme çok memnun oldum.
Paylaşım için tesekkürler...bende çok merak ediyorum Cansu hanimı

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,446
8,693
Güzel düşüncelerin, paylaşımın ve zaman ayırıp misafirim olduğun için teşekkür ederim. Zaman nasıl geçti anlayamadigim bir görüşme daha gerçekleştirdim sizinle. İyiki tanımışım ve iyiki gelmişsin 😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar