Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu hanım ile kısa bir kaçamak

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
367
577
Cinsiyetiniz nedir?
Kendisi ile tanışma fırsatım oldu. Zaten hakkında birçok olumlu referans ve tarif bulunuyor. Kısaca üzerinden geçeyim, Konum, ev, ikram konuları gayet yeterli ve uygun. Normalde hissettiklerimi de dilim döndüğünce kelimeleri süsleyerek yapıyorum. Gönül bu yazıyı da öyle yapmak isterdi fakat kısa ve öz bir teşekkür edeceğim bu sefer.

Cansu hanım tanıtım sayfasındaki resimlerden anlaşılacağı ve referanslarda bahsedildiği üzere gayet hoş ve güzel birisi, tarz olarak "buğday ten güzeli" diyebiliriz. Fiziki beğenilere uygunluğu fotolardan anlaşılıyor zaten. Gözleri, dudakları, burnu, bunların birbirine olan mesafeleri adeta bir ressam elinden çıkmış gibi. Oran orantı , geometrik uyum genel geçer güzellik kriterleri ile paralel ve fazlası. Genel beğeni kriterlerini fazlasıyla geçer (bence). Değerli forum sakinleri, hava durumu sunar gibi tasvirler yaptırdınız bana Duygu katmayayım derken... :)

Görüşme boyunca ilgisi ve isteklerinize karşı duyarlılığı çok iyi. Kendinizi bir an olsun şımartmak istiyorsanız, makul biri iseniz, kendinizi tanıyorsanız. Hoş vakitler yaşamamak imkânsız gibi bir şey. Şarkıya şiire boğmadan ifade edecek olsam. Özel anlarda dahil mükemmeldi diyebilirim. Mükemmele vardığınızda da "biraz daha" dememek gerekir. Bende öyle yapmaya çalıştım.

Kendisine çok teşekkür ediyorum beni ağırladığı için, hatam kusurum olduysa kendisinden özür ederim. İlerleyen dönemlerde fırsat olursa tekrar tekrar görüşmek isteyebileceğim çok hoş bir insan ile tanışmış oldum. Güzel insanlarla karşılamanız ve güzel anılar biriktirmeniz dileklerimle...

NOT: Benim kısam bu kadar olabiliyor. Bu ne biçim kısa denmez umarım:)

Livai Çevrimdışı
22 Nis 2022
98
176
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler 🤠

5643634523434ssss Çevrimdışı
19 Ara 2020
458
672
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ahh canım💖 Tatlı güzel, naifliğin ve hoşgörün için teşekkür ederim. Seni tanıdığıma çoook memnun oldum. Güzel sohbetin için ayrıca teşekkür ederim😊☺️ Bu güzel referansı vakit ayırıp yazdığın için de teşekkürler❤️ Yeniden görüşmek ve sevişmek dileğiyle, çok öpüyorum 😘💋😚

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar