Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu Hanım ile keyifli saatler

Istanbulinsani

Normal Üye
27 Ağu 2021
14
93
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu hanım ile görüşmeyi uzun zamandır bekliyordum ve bugün görüştüm. Kendisi güzel, kibar ve çokta titiz bir hanımefendi. birlikteyken karşısındaki insanın isteklerine çok önem veriyor. Sizinleyken hiçbir şekilde yalnız hissetmiyorsunuz. Sohbetine kendisine hayran kaldım. Kafam rahat ve huzurlu bir şekilde ayrıldım.

Cansu Hanım benimle görüşmeyi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
4,262
13,828
Cansu hanım ile görüşmeyi uzun zamandır bekliyordum ve bugün görüştüm. Kendisi güzel, kibar ve çokta titiz bir hanımefendi. birlikteyken karşısındaki insanın isteklerine çok önem veriyor. Sizinleyken hiçbir şekilde yalnız hissetmiyorsunuz. Sohbetine kendisine hayran kaldım. Kafam rahat ve huzurlu bir şekilde ayrıldım.

Cansu Hanım benimle görüşmeyi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim
Seni tanimak cok guzeldi. Yine benim gevezeligim ve insallah başını şişirmedim 😜 zaman ayırıp misafirim olduğun için ben teşekkür ederim😘

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,779
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

13 Nis 2022
18
10
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu hanım karşısındakinin isteklerine surekli önem veren biri olarak ön plana çıkıyor gözümde referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar